S-a sinucis, dar familia l-a iertat. Mormantul lui Dan Condrea este plin cu flori proaspete, iar o femeie e platita sa ingrijeasca saptamanal locul de veci

Dan Condrea a decedat, in urma cu un an si cateva luni, intr-un accident de masina. Autoturismul pe care il conducea, cu o viteza destul de mare potrivit martorilor, s-a izbit de un copac. Impactul a fost nimicitor, Condrea decedand pe loc.

Webeditor: A.N. Author: Lili Lascar miercuri 09 august 2017 , 21:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Chipul afaceristului a fost desfigurat, identificarea lui dupa trasaturile faciale fiind imposibila. Sotia l-a recunoscut pe Condrea dupa haine. Cel despre care se spune ca ar fi fost interfata unei adevarate mafii ar fi trebuit sa fie audiat de procurori, in “dosarul dezinfectantilor”, a doua zi dupa accident.

Informatia a generat numeroase teorii ale conspiratiei conform carora barbatul ar fi fost victima unui asasinat, ca sa nu devoaleze nume grele care-i sutineau afacerile devenite obiectul unei anchete.

 

 

Presa a titrat ca moartea afaceristului a fost “convenabila” pentru multe capete care ar fi cazut in cazul in care patronul Hexi Pharma ar fi apucat sa ajunga in fata magistratilor.

Ancheta a condus insa la concluzia ca Dan Condrea s-a fi sinucis.

Barbatul isi doarme somnul de veci la cimitirul Sfanta Vineri din Capitala si, in ciuda imaginii machiavelice pe care o avea la momentul decesului, locul lui de veci este vizitat foarte des de familie si de prieteni.

Piatra funerara este plina cu flori proaspete aduse o data la doua-trei zile, iar o femeie este platita sa se ocupe de mormant, sa-l ude si sa-l stearga de praf in fiecare saptamana. Afaceristul a fost inmormantat langa parintii lui, Virgiliu si Constanta Condrea.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si