Aspectul minimalist, dar de efect

Pur și simplu nu ai cum să dai greș atunci când optezi pentru niște salopete elegante, care să îți ofere un look plin de stil, exact cum îți dorești. Sunt atât de simple, dar în același timp foarte estetice. De asemenea, sunt foarte comode și se potrivesc perfect pentru mai multe evenimente la care urmează să participi, sau pur și simplu pentru că vrei ca azi să te simți ca o adevărată diva.

Corsetul, trucul tău pentru un aspect pur și simplu ”wow”

Dacă silueta ți-o permite, și mai ai și o bună doză de încredere în tine, mari case de modă precum Balmain sau Zimmermann sunt de părere că poți purta un corset. Este pur și simplu perfect, se află în tendințe pentru această vară, iar tu chiar vei atrage toate privirile admirative ale reprezentanților sexului tare.

Pantaloni

Pentru a complete frumos look-ul pe care ți-l oferă corsetul, poți opta pentru o fustă, sau și mai bine, pentru o pereche de pantaloni potrivită. În niciun caz cei scurți, pentru că în acest caz obții un cu totul alt efect decât cel dorit de tine, dar nici prea lungi. Deasupra gleznei sunt pur și simplu perfecți, iar outfit-ul trebuie completat cu niște sandale cu toc.

Citeste si: Care sunt cei mai importanți pași în rutina de îngrijire a pielii

Culori pe care să mizezi

De asemenea, marii creatori de modă sunt de părere că în această vară trebuie să mizezi pe anumite culori pentru a avea parte de acel look perfect. Din fericire, chiar ai de unde alege. Dar, să vedem și care sunt culorile în tendințe în această vară.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Roz pudră

Este nuanța perfectă pentru o pereche de pantaloni, sau chiar o salopetă, la care poți îndrăzni să porți și o pereche de sandale aurii.

Negru

Știi cum se spune, că nu ai cum să dai greș atunci când optezi pentru piese vestimentare în această nuanță! Pantalonii negri, salopetele din aceeași culoare, sunt niște piese vestimentare care mereu vor fi la modă.

Citeste si: Ce haine punem în bagaj

Galben

Este o culoare solară, prin excelență, și din fericire, chiar și Chanel și Dior ne spun să mizăm pe ea în această vară. Galbenul este o culoare care în afară de o explozie solară, ne oferă și liniștea de care avem nevoie, ceea ce este perfect pentru zilele toride de afară. Optează pentru o salopetă supradimensionată în aceasdtă vară, și vei fi o adevărată fasionistă.

Portocaliu

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Este culoarea cu care se identifică vara, iar salopetele sau pantalonii în această nuanță, în toate variantele sale, reprezintă o bună metodă de a fi la modă, dar și să îți pună în valoare bronzul pe care l-ai căpătat în cele câteva zile petrecute la piscină.

În toate variantele sale, este culoarea omniprezentă pentru sezonul estival. Cu nuanțele sale deschise, portocaliul este culoarea preferată a fashionistelor și promite să pună în evidență tenul bronzat de vară.

Citeste si: Ce îți trebuie pentru ședința foto cu bebe?

Aspect monocrom

Deși se spune că negrul este cel care te salvează mereu, noi îți propunem să nu îl folosești atât de mult încât să devină deranjant. Mai bine optează pentru un aspect monocrom, iar salopetele sunt perfecte din acest punct de vedere. Mizează pe negru, dar nu uita nici de galben, mov, portocaliu, în toate variantele lor.

Mici trucuri de efect

Trebuie să recunoaștem, salopetele se numără printre preferatele noastre. Este o ținută care te scoate din încurcătură atunci când nu știi ce să mai porți la birou, dar care se potrivește de minune și la un eveniment special, precum o nuntă sau un cocktail party. În aceste două cazuri, îți sugerăm să optezi pentru una co volane la mâneci, pentru a crea mai mult volum în partea bustului, oferind o siluetă armonioasă. De asemenea, unul model cu umerii goi – amândoi sau doar unul, este extrem de seducător și de mare efect. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si