Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”: Incursiune la poalele Călimanilor

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, echipa ”ROventura” ne invită într-o călătorie de poveste, la poalele Călimanilor, de-o parte și de alta a celui mai mare masiv vulcanic din Carpați.

Author: Sorin Negru vineri 04 februarie 2022 , 16:35

Nu ratați sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

[Sursa foto: BLC Media]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

George Mihai și Andreea Străvoiu ne poartă pașii către prima oprire, la Toplița, acolo unde ospitalitatea ardelenilor și iarna de poveste promit să ofere o vacanță de neuitat, oricui alege să viziteze aceste meleaguri.

Citeste si: Emisiunea „ROventura”, La pas către „Perla Munților Apuseni”

Odată ajunși la munte, la Toplița, pe partea harghiteană a Călimanilor, ne vom gasi zăpadă din belșug, ger în termometre, dar și căldură în sufletele localnicilor. 

O plimbare cu snowmobilele ne dezvăluie un traseu incredibil pe Valea Pârâului Lomaș. Urmele de sanie taie nămeții, croindu-și cărare spre căldarea munților. În goana motoarelor se pot observa brazii împodobiți de zăpadă și răsfățați de razele unui soare cu "dinți", spectacol care face din această zi una care are toate ingredientele unei aventuri de iarnă, petrecute ca la carte.

Un binemeritat popas ne face să ne simțim cu adevărat bine primiți, în peisajul acesta de iarnă de poveste, condimentat cu bunătăți locale.

Atmosfera de gătit în familie sau cu prietenii ne ajută să înțelegem ce simt exact grupurile de turiști care ajung la cabană, în Călimani.

O plimbare cu sania, trasă de faimoșii câini husky, te face să trăiești o experiență fabuloasă. Tot aici, ne vom bucura și de plimbarea cu sania trasă de cai, prin codrii acoperiți de zăpadă, o activitate spectaculoasă care va intra în topul preferințelor noastre.

Nu ratați sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

Credit foto: BLC Media


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si