Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Periplu de neuitat în „țara” Moldovei

Sâmbăta aceasta, de la ora 15.00, George Mihai și Andreea Străvoiu ne invită într-o călătorie de neuitat prin minunata zona a Moldovei, într-o nouă ediție a emisiunii „ROventura”. Călătoria va începe pe Valea Uzului, acolo unde vom descoperi frumusețea sălbatică, tradițiile și obiceiurile zonei, dar și bucate locale pregătite cu suflet în gospodăriile montane. Preparatele ecologice și naturale sunt pregătite după rețete ancestrale, în cele peste 70 de gospodării tradiționale atestate în zonă.

Author: Ana-Maria Costea vineri 30 septembrie 2022 , 15:15

Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”,  Periplu de neuitat în „țara” Moldovei
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Aventura celor doi roventurieni va continua în zona Vrancei, pentru a vă prezenta fântânile istorice, cu ciutura și cumpăna, din Pauneștii de Vrancea, un ansamblu unic, demn de Cartea Recordurilor. Săpate din nevoia de apă și în memoria celor care nu mai sunt printre noi, fântânile au fost lăsate moștenire din generație în generație și acum sunt veritabile monumente al civilizației rurale, demne de admirat.

Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”,  Periplu de neuitat în „țara” Moldovei

Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”,  Periplu de neuitat în „țara” Moldovei

Cei pasionați de fenomene naturale neobișnuite sunt invitați să cunoască  rezervația naturală <Focul Viu>, situată chiar în mijlocul satului Andreiașu de Jos. Spectacolul focurilor vii este magnific, atrăgând anual mii de turiști dornici să vadă flăcările ce ies misterios din pământ și care nu se sting niciodată de sute de ani.

Citeste si: 4 triburi uimitoare din Africa

Nu sunt uitați nici gurmanzi care sunt invitați de cei doi roventurieni să „guste” din produsele montane, ecologice și naturale pregătite după rețete ancestrale, în gospodăriile tradiționale  din „țara” Moldovei.

Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”,  Periplu de neuitat în „țara” Moldovei

Frumusețile sălbatice ale Moldovei, ospitalitatea oamenilor, bogată istorie a acestor locuri sunt doar câteva dintre ingredientele care fac din această zonă o destinație ce merită explorată.

Citeste si: VIDEO- Tot mai mulți aleg să investească în obiecte vestimentare sau accesorii de lux

Nu ratati sâmbătă, o nouă ediție „ROventura”, prezentată de George Mihai și Andreea Străvoiu, la ora 15:00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si