Asa ca iata care sunt piesele esentiale dintr-o garderoba casual, pe care ar trebui sa le iei in considerare!

Jeansii

Jeansii sunt cea mai buna optiune pentru o tinuta casual reusita, iar avantajul lor este acela ca pot fi purtati in diverse combinatii. Cel mai bine ar fi sa ai in garderoba o pereche de blugi simpli, fara prea multe accesorii sau taieturi, pe care sa ii poti purta atat la birou, cat si la o cina cu prietenii.

De asemenea, ar fi ideal sa ai in garderoba trei culori diferite de blugi – cei negri, cei bleu prafuit si unii bleumarin. Toate cele trei nuante sunt usor de asortat cu o multime dintre articolele vestimentare pe care le ai deja in garderoba ta.

Citeste si: 4 tipuri de cămăși elegante perfecte pentru birou

Pantalonii chinos

Pe langa jeansi, si pantalonii chinos pot fi o optiune ideala pentru tinutele casual, mai ales daca iti doresti un look comod si relaxat. Acestia pot fi purtati cu un tricou polo si cu o pereche de adidasi sau mocasini, sau cu o camasa simpla si niste balerini.

Tricourile

Ce poti sa asortezi cel mai bine cu o pereche de jeansi? Un tricou! Fie ca este alb, negru, in dungi sau cu buline, tricoul este un element cheie al vestimentatiei casual. Tricourile se pot asorta usor cu multe alte piese de imbracaminte, daca stii cum sa le alegi.

Incearca sa optezi pentru materiale de calitate, cum ar fi bumbacul. De asemenea, cauta tricouri uni, sau fara prea mult imprimeuri si elemente grafice. Astfel, le vei putea asorta mult mai usor cu pantalonii, fustele sau jachetele pe care le poti. Iar din garderoba nu ar trebui sa iti lipseasca tricourile albe si cele negre, care sunt cel mai usor de purtat in diverse combinatii.

Citeste si: 3 trucuri de întreținere a sănătății părului

Camasile albe

Daca iti doresti in garderoba piese cat mai versatile si atemporale, atunci camasa alba este unul dintre articolele de care ai nevoie. O poti purta cu jeansi, fuste, pantaloni scurti, dar si cu un costum de inspiratie masculina. Asa ca nu ar trebui sa iti lipseasca din garderoba. De asemenea, poti opta si pentru o camasa de culoare albastru deschis, care poate fi de asemenea integrata intr-o tinuta casual.

Sneakersii

Pantofii sport sunt tot un simbol al stilului casual, fiind extrem de versatili si confortabili. Incearca sa alegi modele simple de asortat, cum sunt, de exemplu, adidasii albi, pe care ii poti purta atat cu rochii, cat si cu jeansi. La randul lor, si sneakersii din piele sunt o alegere potrivita, si te vor ajuta sa creezi tinute corecte, potrivite stilului casual. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Indiferent de preferintele tale, in materie de design, incearca sa investesti in incaltaminte de calitate. Acest lucru se va reflecta atat in gradul de confort, cat si in aspectul estetic. De exemplu, poti alege o pereche de pantofi sport din gama de produse Michael Kors pentru dama. Vei gasi cu siguranta diverse modele versatile, pe care le-ai putea integra in tinute casual confortabile.

Citeste si: Reţetă de ardei umpluţi de post: Nici nu îţi dai seama că nu au carne

Fustele

Cand vorbim despre stilul casual, ne referim la o oarecare doza de lejeritate, insa, acest lucru nu inseamna ca ar trebui sa renunti la feminitate. Dimpotriva, poti alege diverse modele de fuste pe care le poti asorta cu tricouri sau camasi, in orice zi. De exemplu, o fusta din denim se potriveste perfect cu un tricou alb, iar o fusta scurta din piele poate fi asortata cu o camasa si o pereche de sneakersi.

Cardiganele

In cazul tinutelor casual trebuie sa pui accentul pe confort, iar in perioadele racoroase ale anului, poti inlocui clasicele tricouri cu tricotajele, care iti vor oferi caldura de care ai nevoie. Alege pulovere oversized, cardigane cu nasturi sau tricotaje cu gulere rulate, pe care sa le poti purta cu jeansi sau cu fuste si cizme inalte.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Oricare ar fi alegerea ta, tine minte ca stilul casual este unul lejer, relaxat, asa ca nu uita sa pui accent pe piese vestimentare comode, in care sa te simti bine pe tot parcursul zilei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si