Femeia și-ar fi falsificat diploma în anul 2018 pentru a ajunge la conducerea Spitalului de Urgență din Baia Mare, doar că fapta a fost descoperită abia acum. Instanţa a hotărât arestarea directoarei pentru o perioadă de 30 de zile.

Femeia a fost ajutată de un profesor universitar

Pornind de la mai multe informaţii pe care le-au avut oamenii legii de la departamentul Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Maramureş au efectuat joi o percheziţie imobiliară la adresa femeii care până azi dimineaţă a deţinut funcţia de director administrativ al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare.

Oamenii legii au strâns suficiente probe pentru a o reţine pe aceasta, iar judecătorul a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Citeste si: VIDEO- Furtunile au făcut prăpăd în țară. În Dâmbovița, acoperișul unui bloc a fost smuls de vânt

Conform unor surse din anchetă, femeia s-a folosit de un profesor universitar, care s-a stins din viață în urmă cu câţiva ani, pentru a-şi fabrica o diplomă de licenţă. Cu acest act, aceasta a reușit să se înscrie la concursul organizat de spital pentru postul de director administrativ.

Citeste si: Scandal mortal la o primărie! Un edil din Brașov a fost ucis în bătaie de un consilier local. Cearta a pornit în timpul unei petreceri

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În această cauză, anchetatorii au stabilit prejudiciul la 230.000 de lei. Vorbim despre salariile pe care femeia le-a încasat pe perioada în care a deținut funcția de director administrativ al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare. 

Incident dramatic la Timișoara. Un pacient a luat foc pe masa de operație

Un pacient a luat foc în timpul unei intervenții chirurgicale care viza extirparea unei tumori.

Incidentul s-a produs la Spitalul Județean din Timișoara.

Un pacient în vârstă de 84 de ani a luat foc în timpul unei intervenții care viza extirparea unei tumori.

Citeste si: VIDEO| Carburantul reprezintă o cheltuială importantă când plecăm în vacanță cu mașina personală

Se pare că flăcările au apărut în urma unei reacții chimice între substanțele folosite de medici și oxigen. Pacientul a suferit arsuri pe aproximativ 5% din suprafața corporală, inclusiv pe față. Totuși, se pare că este în afara oricărui pericol. În acest moment, bărbatul este intubat.

Potrivit procedurii, incidentul va fi anchetat de conducerea unității medicale, urmând a se stabili exact vinovații.

Citeste si: Vremea nefavorabilă din Capitală a cauzat amânarea mai multor zboruri. Un avion a fost nevoit să anuleze aterizarea pe Aeroportul Henri Coandă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si