Scandal in Parlamentul Romaniei dupa momentul de reculegere in memoria Regelui Mihai. "Asta arata ca n-aveti cei 7 ani de acasa!"

Scandal urias astazi in Parlamentul Romaniei intre parlamentarii PSD-ALDE si cei aflati in opozitiei. Astazi, pe ordinea de zi, s-au votat modificarile aduse legilor Justitiei.

C.I.P., miercuri 06 decembrie 2017 , 13:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nebunia a inceput in momentul in care cei din Opozitie au cerut ca sedinta de astazi sa fie suspendata pe motiv de doliu national dupa moartea Regelui Mihai, dar acest lucru a fost respins de deputatii majoritatii.

Dupa momentul de reculegere tinut in cinstea lui, cei din Opozitie au cerut sa nu fie dezbatute amendamentele pe legile Justitiei azi, dar totul a fost respins pe banda rulanta. "Nu aveti cei sapte ani de acasa", au acuzat parlamentari PNL-USR, in timp ce cei de la PSD-ALDE au inceput sa bata cu pumnii in masa cand colegii lor vorbeau.

Cei de la PNL au spus ca parlamentarii Puterii au introdus in dezbtarea din Plen prevederi care nu au trecut prin comisia speciala de modificare a legilor Justitiei.

Miza parlamentarilor este extrem de mare pe schimbarile aduse la Legile Justitiei, iar in primul pachet de legi iesit din comisia speciala Iordache se prevede eliminarea termenului "independent" din definirea procurorilor si se vrea subordonarea politica a magistratilor. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si