Un alt profesor a fost cel care a sesizat incident ul, iar agresorul a fost reținut pentru 24 de ore.

Un profesor din Prahova a fost lovit de tatăl unui elev

Incidentul a avut loc la o şcoală din comuna Ceraşu, judeţul Prahova, iar fapta a avut loc marţi. 

”La data de 31 ianuarie a.c., în jurul orei 16.15,

poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Drajna, au fost sesizaţi de către o femeie, în calitate de profesor al unei unităţi şcolare din comuna Ceraşu, despre faptul că un alt profesor din cadrul unităţii ar fi fost agresat de un bărbat. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar din verificări s-a stabilit faptul că profesorul în vârstă de 44 de ani, ar fi fost lovit de un bărbat în vârstă de 63 de ani, tatăl unui elev, acesta susţinând că fiul său ar fi fost agresat de către profesorul în cauză”, informează, miercuri, Poliţia Judeţeană Prahova. 

Citește și: Un bărbat din Pitești a încercat să violeze o tânără de 20 de ani în WC-ul din parc. Cum s-a întâmplat totul

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Agresorul, un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat în faţa unui procuror cu propunere de arestare preventivă.

Un copil de trei ani a decedat după ce s-a înecat într-o piscină din România

Un copil de trei ani a murit,  marți, la spital, după ce a rămas nesupravegheat de părinți pentru scurt timp şi s-a înecat într-o piscină aflată în interiorul unei unităţi de cazare din staţiunea Straja.

Citește și: Caz șocant în aeroport! Un cuplu și-a abandonat copilul la check-in după ce au refuzat să-i cumpere bilet

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi fac cercetări în acest caz.

Poliţiştii din municipiul Lupeni au fost sesizaţi, marţi, că un copil de trei ani a căzut într-o piscină şi este inconștient.

„Poliţiştii ajunși la faţa locului au constatat că minorul era însoţit de părinţii săi care se aflau la piscina situată în interiorul unei unităţi de cazare din staţiunea Straja şi a rămas nesupravegheat pentru o perioadă scurtă de timp, ulterior fiind găsit de către părinţi în stare de inconştienţă”,  a transmis IPJ Hunedoara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si