Scandalul de la groapa de gunoi din Târgoviște a izbucnit în momentul în care activistul a fost zărit filmând. În imagini se vede cum un angajat al salubrității se năpustește asupra bărbatului și îl lovește cu un obiect de lemn.

Activist din Buzău- bătut de un angajat de la salubritate

Întâmplarea a avut loc la groapa de gunoi din Târgoviște. Activistul este cunoscut pe internet pentru videoclipurile sale, iar imaginile cu bătaia au fost postate tot de el.

Citește și: Moarte suspectă la Giurgiu. Un bătrân a fost găsit mort în propria locuință răvășită

În timp ce filma, un angajat al salubrității, deranjat de situație, a venit către bărbat și a început să-l lovească cu un obiect de lemn.

Citește și: Adolescent, prins cu un cuțit de 43 cm asupra lui, lângă un liceu din Brăila. „Scuzele” găsite de tânăr sunt halucinante

Victima a sunat imediat la poliție, iar, la fața locului s-au prezentat echipaje de poliție și o ambulanță.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Profesoară din Capitală, atacată cu un cuțit de un elev. Adolescentul a fost reținut

În urma conflictului, bătăușului i s-a deschis dosar penal, și riscă la condamnare, dacă activistul nu-l va ierta.

Momente de teroare pentru un muncitor român din Spania! Bărbatul a fost sechestrat de patronii companiei la care lucra

Două persoane, un cetățean român și unul bulgar, au fost ținute sechestrate de patroni, în orașul spaniol Sueca. Joi, 6 aprilie 2023, oamenii legii i-au arestat pe responsabilii companiei suedeze acolo unde cele două victime erau angajate.

Se presupune că firma era implicată în construcția de case din lemn. Patronii companiei au fost arestați pentru reținerea ilegală a unora dintre angajații săi.

Întreg scandalul a început în după-amiaza zilei de 19 februarie 2023, atunci la cazarma Gărzii Civile s-a prezentat un român în vârstă de 56 de ani foarte agitat și nervos.

Citește și: VIDEO- Bătaie în trafic pe o stradă din Maramureș. Totul s-a întâmplat după ce un tânăr a zgâriat cu scuterul o mașină

Bărbatul a declarat că șeful său l-a sechestrat în sediul companiei împreună cu un alt coleg de muncă, un cetățean bulgar, dar că a reușit să scape, în timp ce celălalt bărbat a rămas în incinta clădirii unde lucrau. Mai mult, reclamantul avea la momentul prezentării la secția de poliție mai multe semne pe haine care sugerau că a fost victima unui lupte sau a unui atac.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Citește și:  O româncă a fost dată dispărută în Italia. Iubitul este principalul suspect în acest caz

În momentul în care oamenii legii s-au deplasat la fața locului, au identificat un teren de aproximativ 2.000

de metri pătrați acolo unde ra construit un depozit dedicat construcției de case din lemn.

Citește și: Un bărbat de 57 de ani a fost bătut cu bestialitate de un tânăr de 18 ani, în Alba: „L-au provocat că au dat cu pietre în poartă”

Cei doi patroni, tot de naționalitate bulgară și română, au fost găsiți de polițiști la fața locului alături de alte zece persoane de diferite naționalități: bulgari, belgieni, români și spanioli. Ofițerii Gărzii Civile au sesizat că un alt muncitor prezenta pe haine aceleași semne de luptă ca românul care a raportat incidentul. Așa au descoperit că cei doi au fost agresați fizic de cei care îi angajaseră.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si