Sute de oameni au fost informați ieri că nu vor decola, după ce orarul zborurilor a tot suferit modificări. Două curse spre Roma și una spre Pisa au fost anulate de Wizz Air. Potrivit pasagerilor, a mai existat și o cursă spre Bologna pe listă, care a decolat, până la urmă, la ora 18.55, după ce călătorii acestei curse au fost mai convingători.

Ce spun pasagerii

Cursele anulate au fost:

  • W63145 (Roma) – programată pentru decolare la ora 19:10;
  • W63158 (Pisa) – programată pentru decolare la ora  18:35;
  • W63146 (Roma) – programată pentru decolare la ora  23:50.

Pasagerii îi acuză pe angajații companiei că știau de aceste anulări, dar i-au lăsat să facă check-in-ul și apoi au chemat polițiștii de frontieră pentru a-i evacua din terminal. Mai mult, aceștia spun că nu le-au oferit nicio explicație pentru deciziile luate.

Citeste si: Compania Aeroporturi București va înlocui benzile de bagaje din zona de sosiri. Anunț important pentru cei care au zboruri în această perioadă

Informația potrivit căreia reprogramările zborurilor respective ar putea fi făcute abia peste o săptămână i-a infuriat și mai mult pe clienții companiei aeriene.

Mulți pasageri sunt din provincie și nu au unde să stea peste noapte.

Blue air nu va relua zborurile până pe 10 Octombrie

Compania aeriană Blue Air a anunțat că își propune să reia zborurile abia din 10 octombrie. Pasagerii companiei care au achitat deja bilete până la acel moment nu vor putea să beneficieze de servicii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Blue Air nu va relua zborurile până pe 10 octombrie. Compania aeriană susține că nu are bani pentru combustibil

"Societatea își propune să reia zborurile începând cu data de 10 Octombrie 2022.

Decizia de reluare a zborurilor are în vedere în mod decisiv posibilitatea societății de a rambursa tuturor pasagerilor afectați sumele datorate și de a achita tuturor partenerilor comerciali costurile serviciilor prestate în favoarea companiei.

Pe această cale, comunicăm tuturor pasagerilor cu zboruri programate până în data de 10 Octombrie 2022 să nu se mai prezinte la aeroporurile de plecare, aceste zboruri neputând fi operate.

Citeste si: VIDEO- Primii români afectați de criza Blue Air aduși în țară de Tarom

În cel mai scurt timp cu putință vom reveni cu detalii despre modalitatea în care va fi reluată activitatea de transport aerian de pasageri de societatea Blue Air Aviation”, se mai arată în comunicat.

Citeste si: VIDEO- BREAKING NEWS. Conturile Blue Air au fost deblocate de stat

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si