Scandalul de la Spitalul Colentina se apropie de final, dar frustrarile medicilor raman. Ce au de gand sa faca neurochirurgii

Scandalul de la Spitalul Colentina se apropie de final, dar frustrarile medicilor ramân. Neurochirurgii spun ca nu au primit bani în plus de la vechea conducere si nici nu vor sa li se plateasca orele suplimentare. Medicii de la celelalte sectii sunt însa foc si para pentru ca nu s-au bucurat de investitii la fel de mari.

A.C., marți 14 februarie 2017 , 18:59

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cutia Pandorei a fost deschisa de neurochirurgii Gobej si Bica. Colegii lor i-au invidiat ani buni pentru conditiile in care lucreaza in acelasi spital.

„Ultimele investitii adevarate s-au facut in anul 2001 cand s-a facut reconsolidarea cladirii. Ne-a reusit sectia asta. Sectia asta este impecabila atat din punct de vedere tehnic cat si uman.

Exista niste oameni acolo care stau pentru program”, a declarat dr. Bogdan Mastalier.

Neurochirurgii impreuna cu sefa sectiei de terapie intensiva 1 din spital spun ca vor sa lucreze in conditii de normalitate si nu cer nimic pentru ei.


ILIESCU LEILA:  „Nu vrem ore suplimentare. Nu vrem. Vrem oameni sa asiuguram 2 ture, 3 ture si sa ne facem in siguranta  actul medical. Pentru ca in realitate acele ore suplimentare erau mult mai multe."

IONUT GOBEJ: „Nu am primit niciodata un leu pe nici o ora suplimentara. Asta este un lucru foarte usor de probat”.

Mai mult, cei trei medici vor solicita primariei banii necesari deschiderii celei de-a doua sali de operatie. Dar..inainte vor sa solicite municipalitatii 9 milioane de euro pentru ca si colegii lor din alte sectii sa lucreze asa cum au vazut ei la Paris.

DORIN BICA: „Vreau sa fac neurochirurgie in Colentina si o sa o fac si vreau pentru colegii mei sa primeasca acesti bani si sa ii ceara acolo unde pot". 

Scandalul de la Spitalul Colentina a izbucnit sambata. Atunci neurochirurgii s-au plans ca nu mai pot opera pentru ca directiunea nu mai plateste orele suplimentare angajatilor.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Eliminare in lacrimi si scandal la Survivor Romania 2021. Cine a fost eliminat dintre... Eliminare in lacrimi si scandal la Survivor Romania 2021. Cine a fost eliminat dintre Irisha, Elena Marin, Bogdan Urucu si Sorin Puscasu?
spotmedia.ro
Adevăratul urs Arthur, împușcat în fiecare zi. În alte țări ar fi declanșat o revoluție Adevăratul urs Arthur, împușcat în fiecare zi. În alte țări ar fi declanșat o revoluție
spotmedia.ro
Cristian Mustață, BCR, la Digital Shift: Nu vei mai merge la bancă să iei un credit, ci... Cristian Mustață, BCR, la Digital Shift: Nu vei mai merge la bancă să iei un credit, ci îi vei spune lui George unde vrei să mergi în vacanță și el va face ca asta să se întâmple
b1.ro
S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"! S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"!
infoactual.ro
Semnal de alarmă pentru români! Utilizați acest medicament cu mare grijă Semnal de alarmă pentru români! Utilizați acest medicament cu mare grijă
infoactual.ro
Horoscop 8 mai 2021. Zi de risc. Astrolog: Nu lua decizii pripite Horoscop 8 mai 2021. Zi de risc. Astrolog: Nu lua decizii pripite
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si