Vestea că bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost găsit decedat în toaleta aeronavei i-a șocat pe pasageri. Chiar dacă aceștia au dorit să îl ajute, au fost nevoiți să rămână la locurile lor până la încheiarea manevrlor de aterizare de urgență. Victima a fost transportată de urgență la un spital din Cairo, Egipt.

Citeste si: Profesoară în vârstă de 26 de ani, ținta unui ucigaș eliberat din închisoare

Bărbatul a fost găsit fără suflare în toaleta aeronavei

Descoperirea macabră a fost făcută de însoțitorii de zbor. Aceștia au sesizat că bărbatul în vârstă de 48 de ani dispăruse de mai mult timp de la locul să și au bănuit că nu se simte bine. După ce au strigat ca să verifice starea acestuia, unul dintre ei a avut curajul să intre, moment în care a avut parte de un șoc total.

Scene de groază într-un avion. Un pasager a fost găsit mort în toaleta aeronavei

Citeste si: A furat banii din cutia de donații pentru copii ca să-și plătească bagajul suplimentar în Aeroportul din Timișoara

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Conform primei ipoteze, bărbatul ar fi încercat să se sinucidă, întrucât acesta a fost descoperit cu cureaua unei genți la gât. Speriați de ceea ce le-a fost dat să vadă, însoțitorii de zbor au anunțat mai departe cazul. Imediat după ce au oferit primul ajutor și au văzut că bărbatul nu dă semne vitale, pilotul aeronavei a luat decizia să aterizeze în regim de urgență.

Citeste si: Doi părinți și-au torturat și ucis fiica de șase ani. Copila a murit într-o cușcă de câini

Medicii nu au mai putut face nimic ca să-i salveze viața

Bărbatul a fost transportat de urgență la cel mai apropriat spital din Cairo, unde medicii s-au luptat să îl readucă la viață. Aceștia au aplicat maneverele de resuscitare minute în șir. În ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, bărbatul nu a prezentat semne vitale, aceștia fiind nevoiți să declare decesul.

Potrivit primelor informații, bărbatul decedat, în vârstă 48 de ani, ar fi avut legături cu serviciile de securitate. În prezent nu se cunoaște motivul pentru care acesta ar fi recurs la un asemena gest.

Incidentul a intrat în atenția anchetatorilor din domeniul transportului, care au deschis și o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs acest eveniment.

Citeste si: Caz cutremurător în Mehedinți. O mamă și-a ucis cei doi bebeluși nou născuți și i-a îngropat în curtea casei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si