Se vor deschide o mare parte din Halele Obor. Anunțul a fost făcut de ANPC

După o nouă verificare a CRPCR, s-a ajuns la concluzia că mare parte din neregulile înregistrate au fost remediate.

Author: Diana Bostan sâmbătă 27 noiembrie 2021 , 13:18

Halele Obor

Verificări ANPC la Halele Obor

[Sursa foto: ANPC]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a anunţat deschiderea Halelor Obor, în mare parte, după remedierea neregulilor care au fost constatate în urma controlului din urmă cu câteva zile, potrivit

news.ro.

O mare parte din Halele Obor vor fi redeschise

ANPC a transmis, sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că după verificarea întrerprinsă de Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea (CRPCR) Bucureşti – Ilfov, la Halele Centrale Obor din Capitală, în urma căreia, activitatea halei a fost suspendată din cauza mai multor nereguli, pe data de 26 noiembrie, au avut loc acţiuni de recontrol la operatorii economici care îşi desfăşurau activitatea aici, conform news.ro.

Citeste si: Premierul Florin Cîțu l-a demis pe șeful ANPC. "Protecția consumatorilor nu se negociază"

Din totalul de 22 de puncte de lucru s-a realizat verificarea la 19 dintre ele

„În cazul operatorilor economici Flap Co Internaţional S.R.L.

şi Apollo 13’ S.R.L., comisarii CRPRC Bucureşti-Ilfov au constatat că nu au fost remediate deficienţele, nu au fost schimbate vitrinele frigorifice învechite  şi uzate şi, în cazul acestora, s-a menţinut măsura de oprire a activităţii, urmând ca deschiderea acestor magazine, să se realizeze după aducerea întregului spaţiu la conformitate”, se arată în comunicatul ANPC.
Preşedintele ANPC, Mihai Culeafă, a precizat că îşi doreşte să fie partenerul operatorilor economici, dar acest lucru se poate întâmpla doar dacă respectă legea.

„M-am bucurat să văd că, în mare parte, Halele Centrale Obor au fost aduse la conformitate, aşa cum era normal să fie în fiecare zi. Noi vrem să fim partenerii operatorilor economici, dar acest lucru se poate întâmpla doar dacă respectă legea şi, implicit drepturile consumatorilor. Afacerile lor prosperă doar în cazul în care cumpărătorii sunt mulţumiţi”, a declarat Mihai Culeafă, prezent la acţiunea de recontrol a Halelor Obor.

Citeste si: Piața Berceni din Capitală are activitatea suspendată în urma unor controale ale Protecţiei Consumatorilor. Alţi 15 operatori, oprire temporară


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si