Sebastian Bodu a dat în judecată Guvernul din cauza taxei pe lăcomie! Fostul şef al Fiscului îl aşteaptă la Tribunal pe ministrul de Finanţe

Recent, Sebastian Bodu a dat în judecată Guvernul din cauza taxei pe lăcomie.

Matei Vaihan, joi 21 februarie 2019 , 08:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

E clar că Sebastian Bodu a dat în judecată Guvernul din cauza taxei pe lăcomie. “Am cerut anularea în contencios administrativ a taxei pe lăcomie, împreună cu excepția de neconstituționalitate a Ordonanței. Emiterea fără avizul consultativ al BCE, obligatoriu conform TFUE, constituie motiv de nulitate. Orlando, ne vedem la cremenal!”, a postat Bodu, care a intentat procesul pe 19 februaie, pârâţi fiind Guvernul României şi Curtea Constituţională. (vezi cum l-a atacat Bodu pe Radu Mazăre)

Citeste si: Sexy consiliera ministrului de Finanţe este plină se datorii! Fosta arbitră Gabriela Dănănae a ajuns în conducerea Companiei de Autostrăzi și a Loteriei Române!

Sebastian Bodu a dat în judecată Guvernul din cauza taxei pe lăcomie: "Mi-a crescut dobânda bancară la credit" 

„Petitul principal este anularea pentru că mă prejudiciază. Mi-a crescut dobânda bancară la credit. Capătul principal este anularea pentru prejudicierea mea prin majorarea dobânzii”, a mai explicat Bodu. La începutul anului, fostul şef al Fiscului a reacţionat vehement după ce a aflat că Guvernul propune ca, de la 1 ianuarie 2019, să se aplice instituţiilor financiar-bancare o taxă denumită ''taxa pe lăcomie", în cazul în care ratele ROBOR la 3 şi 6 luni depăşesc o anumită valoare, impactul acestei măsuri putând ajunge la trei miliarde de lei. Măsura a fost anunţată de ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici. 

Sebastian Bodu a dat în judecată Guvernul din cauza taxei pe lăcomie: "Proiectul este ceva înfiorător" 

De curând, Sebastian Bodu a dat în judecată Guvernul din cauza taxei pe lăcomie. “Proiectul de OUG expus de Orlando Teodorovici este ceva înfiorător. Ceva inimaginabil într-o economie de piaţă. Ion Iliescu însuşi este, cel mai probabil, perplex. De Adrian Năstase nu mai vorbesc, că era o lumină pe lângă ăştia... Numai într-o singură zi, după anunţ, bursa a pierdut 3 miliarde de euro, pierdere care este in mare parte a amărâţilor pe umărul cărora guvernanţii se fac că plâng: mici investitori, cotizanţi la Pilonul II, mici oameni de afaceri.”, a postat Bodu.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si