Secretar de stat din Ministerul Tineretului şi Sportului, prins băut la volan, la primele ore ale dimineții. Despre cine este vorba

Cel care a fost prins la volan la prima oră sub influența substanțelor alcoolice a fost secretarul de stat în Ministerul Tineretului și Sportului, Oltean Csongor. Acesta și-a dat demisia imediat.

Author: Andreea Bolocan vineri 04 iunie 2021 , 14:42

Oltean Csongor a fost prins băut la volan secretar de stat ministerul tineretului si sportului
Oltean Csongor a fost prins băut la volan[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Vineri, pe data de 4 iunie 2021, la primele ore ale dimineții,  Oltean Csongor, circula pe străzile din București, cu autoturismul, însă era băut și poliția l-a tras pe dreapta.

Oltean Csongor și-a dat demisia

Secretarul de stat din Ministerul Tineretului și Sportului a anunţat pe pagina sa de Facebook că a fost oprit de poliţie în această dimineaţă şi a fost găsit sub influenţa alcoolului, motiv pentru care şi-a depus demisia din funcţia de secretar de stat din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului.

Citeste si: VIDEO| Fetiță de nouă ani, în viteză pe șosea

"Nu am nici-o scuză, îmi asum răspunderea pentru fapta mea. Comportamentul iresponsabil este incompatibil cu funcția publică și nu doresc să transmit un mesaj greșit tinerilor. Drept urmare, primul lucru azi dimineață a fost să-mi depun demisia din funcția de secretar de stat din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului", a scris Oltean Csongor.

Oltean Csongor[Sursa foto: Facebook]

Postarea vine la doar câteva ore după ce Csongor anunţase, tot pe Facebook, că a inițiat o colaborare cu Școala Națională De Studii Politice și Administrative – Facultatea de Administrație Publică pentru crearea primului Program de Masterat în Domeniul Tineretului.

În urmă cu mai puţin de o zi, Oltean Csongor anunţa pe Facebook că este în funcţie de 100 de zile şi că în următoarea perioadă, pe pagina sa oficială, va prezenta detalii despre activitatea sa. De atunci, a mai avut două postări: una referitoare la consultări pe problematica tineretului şi cea în care îşi prezenta demisia.

Oltean era în funcție de 100 de zile[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Mașina de poliție sfidează regulile

Ce reacție a avut Kelemen Hunor

”Secretarul de stat din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului, Oltean Csongor a fost oprit de poliţie fiind sub influenţa alcoolului. În urma acestui incident el şi-a depus demisia, pe care am acceptat-o şi i-am transmis-o premierului”, a declarat vineri, pe 4 iunie, vicepremierul Kelemen Hunor, lider UDMR.

Potrivit liderului UDMR, Kelemen Hunor, gestul lui Oltean Csongor "este inacceptabil", iar el şi-a asumat răspunderea pentru acesta. "Nu intenţionăm să facem alte comentarii în acest caz".

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si