Sfaturile unui neurochirurg despre masca surpranumită și „botniță”

Neurochirurgul Alexandru Vlad Ciurea a vorbit într-o emisiune tv despre purtarea măștii și de ce aceasta este considerată de către cetățeni doar o „botniță”

Author: Alina Raducu marți 13 octombrie 2020 , 13:55

Sfaturile unui neurochirurg despre masca surpranumită și „botniță”
Sfaturile unui neurochirurg despre masca surpranumită și „botniță”. Sursă: digi24.ro
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Întrebat despre importanța purtării măștii și de ce este masca considerată o „botniță”, neurochirurgul a răspuns „Cred că aici este un defect de explicare. În primul rând, toți, cum ascultăm agentul de circulație, așa și noi, ascultăm specialiștii.

Ce spun specialiștii în boli infecțioase? Specialistul spune, în afară de igienă, purtați mască! Pentru dumneavoastră, ca să vă protejați, și în al doilea rând ca să nu expectorați pe cel dinaintea dumneavoastră.

Eu așa sunt de obișnuit cu masca încât aici nu știam cum să fac să-mi pun. M-am obișnuit toată ziua să am mască. Nu e nimic grav în problema aceasta, nu ca frumusețe... vă dați seama ce mijloc simplu, simplu de protecție! Cățelul ăla pe care îl ducem în parc și spune ”Puneți-i botniță” că e pericol, nu? Îi pui botnița repede, dar nu cumva comentezi.

Cuțu-cuțu, trebuie să-i pui botniță, că e rău, dar omul? La ăla respectă, îl vaccinăm, dar pe om nu!”, susține Prof. dr. Vlad Ciurea într-o emisiune tv.

Sfaturi despre purtarea măștii de la un neurochirurg

„Să trecem de COVID și scoatem botnița! E temporară! Și atunci devenim liberi ”.

Citeste si: Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

Citeste si: „Nașa mi-a dat un mesaj” Armin Nicoară, la cuțite cu Georgiana Lobonț după zvonurile divorțului! Care este adevărul despre căsnicia artistei- wowbiz.ro

Sursă: digi24.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si