Și Mircea Lucescu a fost lovit de un tramvai, în iarna lui 2012! Celebrul antrenor a avut nevoie de spitalizare

Recentul scandal declanșat de un vatman bucureștean care a lovit un BMW ce îi bloca drumul a readus în discuție și accidentul mai vechi al lui Mircea Lucescu.

Author: Petru Luca luni 06 ianuarie 2020 , 15:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Recentul scandal declanșat de un vatman bucureștean care a lovit un BMW ce îi bloca drumul a readus în discuție și accidentul mai vechi al lui Mircea Lucescu. În iarna lui 2012, în Capitală, Lucescu a întors mașina pe linia de tramvai, fiind lovit de tramvaiul 1, condus de vatmanul Marian Bartoc.

”Mi-a lăsat un gust amar tot ce s-a întâmplat atunci. Atât a gândit dânsul, atât a putut. Presiunea a fost neașteptat de mare, într-adevăr. Mă așteptam să mă dea în judecată. Dacă ar fi făcut-o, aș fi câștigat, probabil, apoi i-aș fi cerut eu daune morale de un leu. Toată conducerea RATB-ului a fost alături de mine. Însă, n-a fost totul roz. Am primit amenințări de la necunoscuți. Nu știu de unde mi-au aflat numărul de telefon”, a declarat Bartoc pentru Libertatea.

Citeste si: Veste uriașă de Crăciun pentru Răzvan Lucescu! Celebrul antrenor a devenit, din nou, bunic/ Exclusiv

Citeste si: Gigi Becali a fost coleg cu Viorica Dăncilă! Cei doi au semnat împreună o declaraţie scrisă în Parlamentul European împotriva despăduririlor!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si