Simona Halep i-a făcut program lui Toni Iuruc, logodnicul ei, în Australia! ”Are grijă să îl facă sportiv și pe el!” EXCLUSIV

Simona Halep a început anul, în Australia, loc în care va participa la turneele de la Adelaide și la Australian Open. Evident, nu a mers singură, ci alături de logodniocul ei, Toni Iuruc.

Author: Radu C. Munteanu luni 13 ianuarie 2020 , 16:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Iar de cum au ajuns în Australia, Simona Halep și Toni Iuruc au făcut tot ce le-a stat în putință să se bucure de frumusețile din Adelaide, unul dintre cele mai mari orașe ale continentului.

Așa că, după ce au vizitat catedrala Sfantul Francisc Xavier din centrul orașului Adelaide, iar a doua zi au mers să viziteze Grădina Zoologică a orașului, una dintre cele mai mari și mai frumoase din partea aceea a lumii, Simona Halep a decis ca logodnicul ei, Toni Iuruc, să aibă și el o formă fizică de invidiat, mai ales că cei doi se pregătesc de nuntă.

Așa că, fără să stea pe gânduri, cei doi au mers, împreună, la piață, pentru a cumpăra de acolo câte ceva, de dietă. ”Are grijă să îl facă sportiv și pe el. Simona i-a cumpărat lui Toni Iuric caise, este convinsă că dacă va mânca mai multe fructe, dieta lui va fi una sănătoasă și el va fi... mai fit pentru evenimentele importante de anul acesta. El, cu zâmbetul pe buze, a acceptat, mai ales când Simona i-a explicat cum caisele fac minuni în curele de slăbire și că așa va scăpa de burtică repede”, ne-a spus, extrem de amuzată, o apropiată de-a Simonei Halep.

Evident, în tot acest timp, Simona Halep are grijă să se ocupe din plin și de pregătirea fizică pentru cele două turnee pe care le va susține în Australia, cel din Adelaide și cel de Mare Slem, de la Melboure, ea fiind extrem de atentă la toate recomandările antrenorului Darren Cahil și, în tot acest timp, Toni Iuruc stă pe margine și o admiră și o susține pe campioana de tenis.

Simona Halep și Toni Iuruc, nuntă mare, la Constanța

”Se vor căsători, în 2020, în luna septembrie, după ce va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, ne-a spus un apropiat de-al familiei Simonei Halep.

Mai mult decât atât, susțin sursele noastre, ceremonia de nuntă va fi una la care vor participa câteva sute de persoane, acesta fiind, de altfel, singurul lucru care a fost mai dificil de rezolvat, fiind puține restaurante care pot găzdui o asemenea mare de oameni. ” Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie. Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie și, normal, Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit”, ne-a spus sursa citată.

„Mi-ar plăcea ca nunta să fie în România. Nu știu dacă la mare, în Constanța sau în altă parte. Nu vreau să visez la ceva și să nu se poată realiza. Mi-ar plăcea ca la nuntă să fie mulți oameni, să fiu înconjurată de prieteni și de rude”, a declarat, anul trecut, Simona Halep pentru Tennis World Italia confirmând informațiile WOWbiz.ro, chiar dacă nu a dat, încă, datele exacte ale căsătoritie cu Toni Iuruc.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si