Tentativă de suicid la metrou. Circulația trenurilor a fost perturbată

O posibilă tentativă de suicid a fost anunțată la metrou, la stația Lujerului. Circulația trenurilor a fost perturbată, iar accesul călătorilor în stație a fost restricționat.

Author: Georgiana Balaban miercuri 09 iunie 2021 , 09:57

sinucidere metrou lujerului
Tentativă de suicid la metrou.[Sursa foto: Facebook Metrorex]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Astăzi, 09.06.2021, începând cu 08:38, circulaţia trenurilor se desfăşoară cu dificultate pe Magistrala 3 din cauza unei posibile tentative de suicid la staţia de metrou Lujerului, linia 1. Pentru evitarea aglomeraţiei la nivel peron, accesul călătorilor în staţie a fost restricţionat până la remedierea situaţiei”, anunţă

Metrorex.

Citeste si: VIDEO-Magazinele din stațiile de metrou, demolate cu forța de oficiali

Incident la stația de metrou Lujerului

După tentativa de sinucidere de la metrou, conducerea Metrorex a anunțat că pentru continuarea călătoriei celor deja aflaţi în staţie, circulaţia a fost reorganizată în sistem pendulă între staţiile:

Preciziei – Lujerului, linia 2
Eroilor 1 – Preciziei, linia 2

Conform procedurilor aplicabile în astfel de cazuri a fost solicitată intervenţia echipajelor SMURD, iar instituţiile abilitate vor cerceta condiţiile în care s-a produs evenimentul. Este vorba despre o tânără, în vârstă de 20 de ani, care a căzut pe șinele de tren.

Citeste si: VIDEO- Grevă spontană la metrou din cauza magazinelor din incinta stațiilor

sinucidere metrou lujerului
Alertă de suicid la metrou.[Sursa foto: Facebook Metrorex]

„Viaţa are prioritate şi pe această cale vă reamintim că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: "În aşteptarea trenului nu staţionaţi dincolo de banda de siguranţă marcată la marginea peronului.”, subliniază Matreorex.

Conform wowbiz.ro, tânăra se luptă să trăiască în aceste momente după ce a fost prinsă sub garnitură, între vagoanele patru și cinci. Ea a căzut direct pe șinele de tren. Medicii ajunși la fața locului s-au chinuit să o scoată pe fată de sub garnitura de tren. Victima prezenta semne vitale. 

Citeste si: O stație de metrou supraterană va fi construită între staţia de metrou Berceni şi Şoseaua de Centură

Citeste si: Incident șocant la stația Lujerului. O tânără de 20 de ani a căzut pe șinele de metrou


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si