ȘOCANT! Cum arată criminalul din Caracal la șapte zile după ce a fost ridicat de polițiști! Bărbatul este gârbovit și abia se mai ține pe picioare VIDEO EXCLUSIV

Gheoghe Dincă, omul care a îngrozit o întreagă Românie, a ajuns azi la IML, distrus și capul în pământ

Author: Lia Popescu joi 01 august 2019 , 13:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Criminalul din Caracal  a ajuns azi de dimineață la IML Ilfov pentru o serie de expertize medicale. Gheorghe Dincă a fost transportat cu o dubă a Poliției cu geamuri fumurii, drept pentru care, la intrarea în clinică, el nu a fost văzut de reprezentanții mass-media.

”Bărbatul nu dorește să mai apară în fața oamenilor care îl urăsc și îl huiduiesc. Nu mai poate suporta psihic, în plus, refuză să dea vreun răspuns jurnaliștilor”, au spus persoane din preajma lui.

Citeste si: Cel mai bun prieten al lui Dincă: ”La 10.30 a băgat-o pe Alexandra în casă. A trecut pe lângă mine şi nu m-a salutat”

Citeste si: ”Gheorghe Dincă, te iubesc”. Singurul susținător al criminalului din Caracal, noi declarații controversate pe Youtube

Citeste si: Bunicul Luizei Melencu e convins că monstrul din Caracal a aruncat-o pe fată în mâinile proxeneților

Criminalul din Caracal a îmbătrânit subit! Cu ce s-a îmbrăcat la controlul medical de la IML

Totuși, după o oră și jumătate de stat în fața cadrelor medicale, ucigașul a fost scos din incintă de oamenii legii fără a mai fi protejat, întrucât mașina care îl ducea de la un arest la altul nu putea parca exact lângă scările instituției.

Din acest motiv, Gheorghe Dincă a putut fi văzut de cei de la fața locului. La o privire mai atentă, se observă clar că, la șapte zile de la faptele abominabile făcute în casa, denumită de toți casa ororilor, criminalul din Caracal a îmbătrânit subit! Îmbrăcat într-un tricou negru, cu dungi albe, el era gârbovit și abia se mai ținea pe picioare. El acuza dureri, după ce, a susținut, prin avocatul său, că a fost agresat de polițiști.

”La momentul descinderii din ziua de 26, dimineața, dânsul a fost trântit la nivelul solului și i s-au aplicat niște lovituri în zona pieptului. El spune că are fracturi costale și de stern. Va fi transportat la spital pentru investigații. Dureri a avut. La audieri a avut momente în care tresărea de durere și își punea mâna în zona pieptului”,  a declarat Bogdan Alexandru, avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă, în urmă cu câteva zile.

Foto si video: sursă amator


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si