Poliţia Română a postat, pe pagina de Facebook, imagini în care arată viteza pe care o aveau doi șoferi prinși în weekend pe A3: 288 de kilometri pe oră, respectiv 252 de kilometri pe oră.

Citeste si: Șoferul unui TIR a fost atacat cu toporul pe un drum din Satu Mare

Poliția Română: "Ce timp de reacţie poţi să ai la o asemenea viteză?" 

"Sunt imagini la care nu este nimic de comentat, nici măcar din partea celor care se aflau în spatele volanului. Respectivii au fost surprinşi şi sancţionaţi pe autostrada A3, tronsonul Câmpia Turzii-Nădăşelu. Ce timp de reacţie poţi să ai la o asemenea viteză?", a scris Poliția Română pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Mai mulți șoferi drogați, depistați în stațiunile de pe Valea Prahovei

Cel puțin șapte şoferi au fost depistaţi drogaţi la volan, în weekend-ul care a trecut, în urma unor controale făcute de poliţiştii rutieri în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei.

Luni dimineaţă, poliţiştii care acţionau pe strada strada Valea Cerbului din staţiunea Buşteni  au identificat, în decurs de doar o oră, trei şoferi  – două femei şi un bărbat – aflaţi la volanul unor autovehicule sub influenţa unor substanţe psihoactive.

Alţi doi şoferi drogaţi au fost prinşi conducând în cursul zilei de duminică.

Duminică dimineaţă, în jurul orei 05.10, poliţiştii staţiunii Buşteni au oprit, pe strada Valea Cerbului, un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din comuna Blejeşti, judeţul Teleorman.

„Tânărul a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat un rezultat pozitiv la cocaină, THC, metamfetamină, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre de sânge şi una de urină, în vederea determinării cantităţii de substanţă pshihoactivă din organism”,  informează Poliţia judeţeană Prahova.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si