A fost urmărire ca în filme sâmbătă seara, pe data de 22 august 2021, în sectorul 5 al Capitalei, după ce un bărbat a încercat să fugă de poliție deoarece se alfa la volanul unui autoturism și acesta nu deține permis de conducere auto.

Citeste si: Șoferul unui TIR a fost atacat cu toporul pe un drum din Satu Mare

S-au tras focuri de armă în sectorul 5 al Bucureștiului

Polițiștii au pornit în urmărirea șoferului teribilist cu mai multe mașini. După o cursă ca în filmele de acțiune, șoferul a pierdut controlul volanului și a lovit un taxi. Polițiștii au încercat să-l oprească trăgând cu focuri de armă, însă urmărirea a continuat până în apropiere de ieșirea din București.

Citeste si: Un polițist rutier din cadrul IPJ Prahova, testat pozitiv pentru cocaină la intrarea în tură

Șoferul nu a oprit la smenalele polițiștilor[Sursa foto: PixaBay]

Bărbatul a refuzat să fie testat pentru alcoolemie sau consum de droguri

Acolo, polițiștii au reușit să oprească mașină și să-l imobilizeze. După control, oamenii legii au observat că șoferul nu avea permis de conducere. În plus, el a refuzat testarea cu etilotestul și drugtestul, motiv pentru care a fost dus la probe de sânge pentru a se vedea dacă a consumat alcool sau droguri înainte să se urce la volan.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si