Tânăra a decedat în această dimineață în cumplitul accident rutier de la Sibiu. Fata în vârstă de 20 de ani era din Sibiu, iar tatăl ei, care este preot, și-a exprimat suferința în mediul online, după aflarea acestei vești tragice.

Citește și: Frățiorul Alexiei, fata care era pe cale să își piardă ambele brațe în accidentul din Pașcani, a fost cel care a găsit mâna surorii sale între fiarele autocarului

Mașina în care se afla șatena a fost implicată într-un eveniment rutier. Untch Sonja Maria era din Sibiu și se afla în mașină cu încă trei persoane, unul dintre acesta, un tânăr de 22 de ani, având același sfârșit ca și ea. Tatăl fetei este preot și și-a exprimat suferința după tragedie.

Viața fetei s-a întrerupt brusc la 20 de ani

Sonja Maria mai avea multe de făcut, însă viața ei s-a terminat la 20 de ani. Autoturismul în care se afla, ea și alte trei persoane, a intrat sub remorca unui TIR. Accidentul a fost cumplit și i-a fost fatal fetei, însă și unui alt tânăr în vârstă de 22 de ani, care a murit. Alături de ei au mai fost încă doi pasageri, care au ajuns în stare gravă la spital.

Citește și: 13 persoane au fost implicate într-un grav accident rutier. Cinci dintre ele au ajuns la spital

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Conform autorităților, șoferul, un tânăr de 20 de ani din Brașov, ar fi pierdut controlul volanului, iar mașina a intrat sub remorca unui TIR parcat pe margine șoferul, un tânăr de 20 de ani din Brașov, ar fi pierdut controlul volanului, iar mașina a intrat sub remorca unui TIR parcat pe margine. Impactul a fost fatal pentru cei doi tineri. Martorii au spus despre șofer că era priceput în ceea ce privește condusul și nu își explică cum a fost posibil.

Citește și: Un autocar cu un ansamblu folcloric, răsturnat în județul Iași. 25 de victime, inclusiv 12 copii

„Au depăşit o maşină pe partea dreaptă, a ieşit o maşină să se asigure, au tras de volan stânga şi atunci maşina a început să facă de pe o roată, pe alta şi s-a oprit în TIR. Au venit să se plimbe cu maşina probabil şi a scăpat masina de sub control, nu ştiu poate mergea tare, poate a prins unde nu a avut aderenţă, nu-mi explic. Era un şofer bun, conducea deja de doi ani, cunoştea masina”, a declarat un martor.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Tatăl tinerei moarte în accident este preot. Bărbatul este șocat de vestea primită și și-a exprimat suferința pe contul oficial de socializare. Omul și-a schimbat fotografia de profil cu una în care apare fiica lui, iar prietenii și apropiații i-au trimis mesaje de condoleanțe.

Citește și: Cine sunt tinerii care au murit într-un groaznic accident din Sibiu. Sonja și Andrei nu au mai avut nicio șansă să fie salvați


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si