Sora Ancăi Pop, cântăreața moartă în Dunăre: ”A scăzut nivelul Dunării și i-au zărit în apă portofelul și laptopul!” FOTO

Solista Anca Pop (34 de ani) a murit pe 17 decembrie 2018, după ce a plonjat cu mașina în Dunăre. La 5 luni de la dramă, poliția a recuperat câteva obiecte ale Ancăi.

Author: Petru Luca marți 21 mai 2019 , 09:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Solista Anca Pop (34 de ani) a murit pe 17 decembrie 2018, după ce a plonjat cu mașina în Dunăre, în dreptul localității Șvinița. Fire nonconformistă, Anca pozase și în Playboy, așa că dispariția ei a șocat opinia publică, inclusiv mari publicații din Occident alocând spații largi dramei. Zilele trecute, Tina Pop, sora cântăreței, a făcut câteva mărturisiri cutremurătoare, povestind că a fost sunată de poliție, care a mai recuperat câteva obiecte personale aparținând dispărutei. 

Citeste si: Detalii cutremurătoare! Ce a cerut Anca Pop să se întâmple cu trupul său după moarte! Îşi făcuse cântăreaţa testamentul?

”Pe 16 mai, la fix 5 luni de la accidentul Ancăi, am fost contactata de poliția din Svinita. A scăzut nivelul Dunării și i-au zărit in apa portofelul și laptopul. Am fost sa le recuperez, după care am mers la Dunăre sa mai caut. Văzusem la știri un geamantan mov, luat de apa, pe care eu nu îl aveam. Am găsit faimosul geamantan, plus multe alte lucruri. Incredibil cum se păstrează unele lucruri chiar și după 5 luni de stat sub apa.

Incredibil cum tot bagajul a rămas totuși acolo, după 5 luni de zăpada, ploi și vânt, intr-o apa curgătoare! Anca mea..”, a notat afectată Tina, sora Ancăi Pop. 

Citeste si: Vouchere de 750 de lei și de 2.000 de lei pentru români! Cine sunt beneficiarii şi ce condiţii trebuie să îndeplinească- kanald.ro

Citeste si: Jador, cu lacrimi în ochi pe internet! Nici lui nu-i vine să creadă că i se întâmplă una ca asta- wowbiz.ro

 

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si