Jumătatea lui Emi Pian nu-și mai poate stăpâni tristețea. Soția interlopului a îngenuncheat de durere

Jumătatea lui Emi Pian nu-și mai poate stăpâni tristețea. Soția interlopului a îngenuncheat de durere la priveghiul soțului ei. Femeia a rămas acum singură cu doi copii: o fată și un băiat pe care îi are împreună cu Emi Pian.

Georgiana Balaban, joi 06 august 2020 , 08:53

soția lui emi pian durere
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Soția lui Emi Pian. Jumătatea lui Emi Pian nu-și mai poate stăpâni tristețea. Soția interlopului a îngenuncheat de durere la priveghiul bărbatului. Ea este femeia care i-a fost alături la bine și la greu interlopului, zeci de ani de zile. Cristina este mama copiilor lui.

Soția lui Emi Pian. Emi Pian și soția sa au împreună o fată și un băiat de aproximativ 20 și ceva de ani. Băiatul lor, Gabriel-Cristian Duduianu are și el la rândul său un băiat. Interlopul ucis își adora nepoții și făcea orice ca să nu le lipsească nimic.

soția lui emi pian durere

Jumătatea lui Emi Pian nu-și mai poate stăpâni tristețea. Soția interlopului a îngenuncheat de durere

Soția lui Emi Pian. La nunta lui Emi Pian cu soția sa a cântat nimeni altul decât Florin Salam. Cântărețul de manele și capul clanului Duduianu erau prieteni foarte buni. Florin Salam a scos și o melodie după decesul interlopului. Melodia de jale adresată lui Emi Pian conține versuri despre fata, băiatul și părinții interlopului ucis.

soția lui emi pian durere

soția lui emi pian durere

Soția lui Emi Pian. Citeste si: Melodia lansată de Florin Salam pentru Emi Pian, fix la o zi după ce interlopul a fost ucis

Soția lui Emi Pian. Citeste si: VIDEO| Imagini în exclusivitate de la priveghiul lui Emi Pian. Soția lui a fost îngenuncheată de durere

Soția lui Emi Pian. Citeste si: Imagini în exclusivitate cu copiii lui Emi Pian. Fata și băiatul interlopului ucis la barbut

Soția lui Emi Pian. Gabriel-Cristian Duduianu, alias Aly, este băiatul lui Emi. Ali și sora lui au rămas orfani de tată acum. Gabriel Duduianu este absolvent al Colegiului Tehnic de Industie Alimentară „Dumitru Moțoc” din București. Tânărul, în vârstă de 20 și ceva de ani, are și el la rândul său un fiu. Familia îndurerată îl plânge acum pe capul clanului Duduianu: Emi Pian.

soția lui emi pian durere

Emi Pian, ucis cu sânge rece de un cunoscut

Soția lui Emi Pian. Interlopul Emi Pian a fost ucis în dimineața de 3 august 2020, în jurul orei 03:00 de Napi, conducătorul unui alt clan din București. Cei doi plecau de la barbut, iar Napi a ținut să se răzbune pe Emi Pian pentru că i-a oferit bani unui participant rival de al său de la barbut. Napi a scos briceagul și l-a înjughiat mortal pe capul clanului Duduianu.

Soția lui Emi Pian. Citeste si: După priveghi, chemarea la război! Clanul Duduianu strânge rândurile și transmite mesaje terifiante: ”Sânge pentru sânge! Nici copiii lor...”! Se cere răzbunare pentru Pian

soția lui emi pian durere

Soția lui Emi Pian. Tatăl lui Emi Pian a suferit un atac de cord chiar în închisoare la aflarea terbilei vești. Bătrânul se află la Penitenciarul Rahova pentru tentativă de omor. Cele două clanuri se războiesc acum, iar familia Duduianu le-a jurat răzbunare făptașilor. Oamenii legii investighează crima. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

soția lui emi pian durere

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si