Țara în care a nins după 50 de ani. Imagini uluitoare

Imagini uluitoare cu țara în care a nins după 50 de ani. Locuitorii din Tasmania sunt uimiți de fenomenul meteorologic foarte rar.

Georgiana Balaban, joi 06 august 2020 , 08:22

tasmania a nins pentru prima dată
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Țara în care a nins după 50 de ani. Imagini uluitoare din Tasmania. Locuitorii din nordul regiunii Tasmania din Australia sunt extrem de uimiți. Autoritățile au transmis că este pentru prima dată când ninge din anii `70 și până acum. Mulți dintre oameni nu au văzut niciodată zăpada.

Țara în care a nins după 50 de ani. Imagini uluitoare

Kiani Chippendale, în vârstă de 26 de ani, a spus pentru CNN că nu a văzut niciodată zăpadă în orașul Launceston. „Am stat treji toată noaptea ca să vedem. Prea încântați ca să dormim. Foarte rar. Niciodată nu a nins aici în orașul acesta...cel puțin nu de când sunt eu născută.” a adăugat localnica.

Nu au mai văzut zăpada din anii `70

Conform, Australian Broadcasting Corporation orașul Launceston a înregistrat cea mai importantă cădere de zăpadă de la începutul anilor `70. „Am fost cu toții șocați și încântați să vedem zăpada. Copiii abia așteptau să iasă și să se joace în ea. O surpriză atât de frumoasă pentru un an atât de greu pentru mulți.” a menționat Stacey Baker, un alt localnic.

tasmania a nins pentru prima dată

Citeste si: Ministrul Educației: „Pentru 14 zile să fie suspendate cursurile”

Citeste si: Premierul bulgar anunță că este pregătit să demisioneze

Citeste si: VIDEO | Şi-a făcut drum printre rafturi

Potrivit Biroului de Meteorologie, zăpada a venit fix la timp pentru că Tasmania a avut parte de a doua cea mai secetoasă luni iulie din istorie.

Citeste si: Carmen Harra, avertisment îngrijorător despre anul 2020! „2020 este un an care...”

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si