Medicii o mentin in continuare sub atenta supraveghere avand in vedere multiplele leziuni interne pe care le-a suferit in accidentul rutier de sambata, 14 octombrie, cand un sofer beat i-a distrus familia.

Potrivit medicilor din Anestezie Terapie Intensiva- ATI, pacienta a fost informata partial de drama petrecuta in familia ei.

Ea va fi consiliata indeaproape de unul dintre psihologii spitalului.Numarul celor din familia Gavril care au sfarsit in acest accident a ajuns la cinci: tatal, preotul Petru Gavril, cele doua fiice ale sale, Anastasia, de zece ani, si Anisia, de 6 ani, sora preotului, Aurora Sandru, si sotul acesteia, Catalin Sandru.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Ceilalti doi copii, Alexia si Ioan, au fost de asemenea raniti, dar din fericire au suferit leziuni mai usoare, iar acum sunt in afara oricarui pericol, in grija unei matusi.

In accident a murit si autorul acestuia, care, beat fiind, cu o alcoolemie de peste doi la mie, s-a izbit frontal, cu o viteza de peste 130 de km la ora, in masina condusa regulamentar de preotul Petru Gravril. In urma celui care provocat aceasta tragedie au ramas doi copii si o sotie grav bolnava.

Sursa: Monitorul de Suceava
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si