Nadia Comăneci și Bart Conner s-au căsătorit în 1996 și au împreună un copil, pe Dylan. Cea mai mare gimnastă din istorie și fostul campion olimpic american locuiesc în Norman (Oklahoma), unde dețin o școală de gimnastică destinată tinerelor talente.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Citeste si: Octavian Bellu, felicitat de ziua lui de o mare campioană! ”La mulți ani cu sănătate și bucurii, “nenea” Tavi!”

Zilele trecute, Nadia și-a serbat soțul, care a împlinit 61 de ani, la petrecerea aferentă fosta mare campioană purtând o rochie sexy, cu despicătură. Ajunsă în Statele Unite pe 1 decembrie 1989, după ce a fugit de regimul comunist din România, Nadia rămâne și astăzi simbolul perfecțiunii în gimnastică, fiind foarte apreciată de americani, care o invită în tot felul de show-uri tv de renume. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si