Spitalul lui Gigi Becali are deja datorii de două milioane euro! Gaură uriașă pentru latifundiar

Spitalul lui Gigi Becali a intrat pe piață cu datorii uriașe, de ordinul milioanelor de euro.

Author: Radu Constantin joi 11 aprilie 2019 , 22:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Spitalul lui Gigi Becali, care propune atât tratamente alternative de combatere a cancerului, cât și investigații ce țin de medicina clasică stă destul de prost la capitolul rezultate financiare.

Astfel, după doar câteva luni de existență, spitalul la care Becali este asociat cu 90% avea deja datorii de peste 9.000.000 lei (1,9 milioane euro). Este vorba despre cifrele referitoare la anul 2017 (ultimul bilanț contabil actualizat pe site-ul Ministerului Finanțelor), an în care firma a și fost înființată.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: Nicolae Guță reacționează, după ce fosta lui iubită a fost băgată în spital de propriul soț. Dana Roba se zbate între viață și moarte- wowbiz.ro

La finalul anului 2017, spitalul avea 11 angajați, active imobilizate de 5,6 milioane lei și active circulante de 1,4 milioane lei. Cu o cifră de afaceri de doar 27.000 lei, societatea care administrează spitalul a încheiat anul cu o pierdere declarată de 2,1 milioane lei.

Becali, asociat în afacere cu un teolog

Datoria uriașă pe care firma o are încă de la înființare ar putea să fie chiar la Becali, un patron care obișnuiește să-și împrumute societățile din surse proprii, așa cum a făcut și la clubul de fotbal pe care îl deține.

Citeste si: Cea mai nouă excentricitate a patronului FCSB. Cum arată noul accesoriu al lui Gigi Becali, purtat și de Mayweather și Snoop Dogg

Imunomedica Provita SRL, societatea care detine ”Centrul de diagnostic și tratament oncologic Sfântul Ioan Botezătorul”, îl are pe Gigi Becali ca asociat majoritar și pe Virgiliu George Vlăescu, minoritar. Partenerul lui Becali se recomandă ca biofizician, teolog și doctor în bioetică, precum și coordonator al secțiunii științifice a revistei Familia Ortodoxă.   


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si