Vechiul stadion Giulești a fost deja demolat, în locul său urmând să se ridice o arenă modernă, care va fi folosită în premieră cu ocazia meciurilor de la Euro 2020, care vor avea loc și în România.

Citeste si: Cristi Borcea, fostul acționar de la Dinamo, făcut praf de fiica unei glorii, după ce a fost condamnat definitiv la închisoare

Pe lângă stadionul Giulești, și arenele Steaua și Tineretului-Arcul de Triumf ar trebui să găzduiască antrenamente ale echipelor care vor disputa la Bucureşti meciuri la EURO 2020.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Noul Giulești va avea 14000 de locuri, va costa 29 de milioane de euro, va avea nivel de clasificare 4 de la UEFA, suprafaţa totală înierbată va fi de 120X80 m (inclusiv suprafaţa de gardă), iar complexul va fi prevăzut cu săli de sport pentru diverse discipline sportive precum haltere, box, lupte/judo/karate, tenis/volei/baschet, atletism, precum şi săli de forţă sau recuperare şi pistă de popice. În plus, în incintă vor fi spații de cazare, administrare și alimentație publică. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si