Știrea care a paralizat România! Grupul de Comunicare Strategică atrage atenţia

Grupul de Comunicare Strategică atrage atenţia, luni, asupra unui mesaj fals transmis direcţiilor de sănătate publică din ţară în numele lui Raed Arafat. Mesajul a fost transmis de pe o adresă de mail care seamănă cu cea folosită de instituţiile din subordinea Guvernului. Documentul ar cere autorităţilor sanitare să raporteze discreţionar numărul infectărilor şi deceselor.

K.B., luni 13 iulie 2020 , 12:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Grupul de Comunicare Strategică atrage atenţia mass-media asupra unui mesaj fals, atribuit Secretarului de Stat Raed Arafat şi transmis Direcţiilor de Sănătate Publică din ţară. Mesajul este transmis de pe adresa de mail [email protected], adresă care nu aparţine niciunei instituţii guvernamentale şi care foloseşte o succesiune similară, dar parţială, a literelor care compun domeniul de internet rezervat Guvernului”, a transmis, luni, Grupul de Comunicare Strategică.

Citeste si: Secretul din inima prințesei muzicii populare din Ardeal! Scris cu litere de aur și păstrat cu sfințenie: "Fii OM!" - Dezvaluiri emotionante

Citeste si: Traian Băsescu, mesaj pentru premierul României: ”Dragă Orban, călătorului îi şade bine cu drumul...”

Potrivit sursei citate, ”textul este conceput pentru a lăsa impresia că se solicită Direcţiilor de Sănătate Publică să raporteze discreţionar numărul de infectări şi de decese”.

”Mesajul este unul fals şi facem apel la mass-media de bună credinţă să nu popularizeze acest tip de mesaje create special pentru a induce ideea că cifrele raportate public nu sunt reale”, a mai transmis Grupul de Comunicare strategică.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si