Subiecte BAC Romana! Elevi, prinsi in timp ce copiau si eliminati din examen

Prima zi de examene scrise pentru Bacalaureatul din acest an a fost cea dedicata probei de Limba si Literatura Romana. Si, ca in fiecare an, unii elevi au incercat sa triseze, dar au fost prinsi imediat.

Author: Calin Perian Webeditor: A.N. luni 25 iunie 2018 , 15:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Peste 3.600 de absolvenţi ai claselor a XII-a din Dolj au sustinut prima proba scrisa din cadrul examenului de Bacalaureat 2018.

Citeste si: Un elev de 16 ani a fost înjunghiat de 5 ori în fața liceului. Ce s-a întâmplat cu agresorul- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Doi elevi din Dolj au fost eliminaţi de la BAC pentru frauda, unul a fost gasit cu casti, iar altul cu fituici pentru examentul de la Limba Romana, ei urmand sa suporte consecintele legale pentru gestul pe care l-au facut si, evident, nu vor mai avea voie sa participe la uratoarea sesiune de examinare.
La primul subiect elevii au avut de rezolvat mai multe cerinte în baza unui fragment de text extras din “Note de calatorie”, scris de Anton Holban. La Subiectul al II-lea, elevii au avut de explicat rolul notatiilor folosite de autor in fragmentul din opera “Ultima ora” de Mihail Sebastian. 

La Subiectul al III-lea au avut de realizat un eseu de minimum 400 de cuvinte in care sa prezinte particularitatile unui text poetic studiat, aparţinand lui Mihai Eminescu sau lui Tudor Arghezi.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si