Supa antibiotic. Imunitatea este vulnerabilă în perioada rece, așa că poți încerca orice remediu împotriva răcelii. Supa-cremă de exilir te scapă de orice virus cauzat de răceală sau gripă.Potrivit unui studiu efectuat la Universitatea din Washington, acţiunea sa este mult mai puternică decât cea a oricărui antibiotic, fiind un adjuvant în tratarea răcelii, a febrei sau a oricărei alte infecţii.

Supa antibiotic. Citeste si: Săptămâna Albă 2020. Ce nu ai voie? E mare PĂCAT!

Supa antibiotic care te scapă de orice virus

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?- wowbiz.ro

Supa antibiotic. Citeste si: Cum se prepară rețeta de colivă din arpacaș de grâu. Care sunt tradițiile și obiceiurile din jurul acestui preparat?

Supa antibiotic care te scapă de orice virus

Supa antibiotic. În plus, antibioticele luate prea des sau fără recomandarea medicului vor face ca organismul tău să devină, cu timpul, imun la acţiunea lor, pe când usturoiul poate fi consumat fără niciun fel de problemă în ceea ce priveşte cantitatea.

Supa antibiotic. Citeste si: Sfecla roșie: cum se consumă? Cât de bună este dacă o consumi crudă sau coaptă

Supa antibiotic. Calităţile usturoiului antibacteriene şi antivirale îl transformă într-un adevărat protector al sănătăţii tale.

Supa antibiotic. Citeste si: Guacamole. Cum se prepară corect cel mai savuros preparat cu avocado


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si