Raluca, tânăra din Vaslui care a fost batjocorită de șapte băieți, în toamna anului 2014, și-a refăcut viața și este foarte fericită în brațele noului iubit.

Raluca a ajuns în atenţia opiniei publice după ce într-o seară de noiembrie a fost bătută și violată de un grup de șapte băieți, pe un câmp din Văleni, Vaslui. Fata avea 17 ani atunci și se întorcea acasă de la școală când tinerii au oprit mașina lângă ea, au luat-o și au dus-o pe câmp unde ar fi batjocorit-o până când aceasta ar fi leșinat.

La vremea aceea, situația Ralucăi a creat un scandal fără precedent care i-a împărțit pe localnicii din Vaslui în două tabere. Pe de o parte se aflau cei care îi plângeau de milă și se puneau în pielea ei, iar pe de o altă parte, o tabără care o blama ca fiind o fată cu o reputație proastă care a mai întreținut relații intime în grup.

Cazul tinerei, intens mediatizat, a dus într-un final și la apariția acesteia la emisiuni tv, unde și-a spus povestea. Acest lucru a dus la extinderea scandalului, au fost și proteste ale apropiaților violatorilor, care susțineau nevinovăția acestora și o pedeapsă mai blândă din partea judecătorilor.

După un timp, povestea Ralucăi din Vaslui a fost uitată, cei 7 agresori au ajuns la închisoare, iar fata și-a văzut de viață.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Citeste si: Întâmplare neașteptată la Vaslui: Un preot a fost amenințat că fetiţa lui de 11 ani va fi violată şi că-i va lua foc biserica

Acum e fericită și pare că a uitat drama prin care a trecut în noiembrie 2014. La scurt timp după ce agresorii ei au intrat la închisoare, Raluca şi-a găsit jumătatea şi iubeşte un bărbat mai mare decât ea cu câţiva ani.

Potrivit unor surse din apropierea fetei, aceasta lucrează acum în Germania alături de iubitul ei, recent a făcut școala de șoferi pentru a-și lua permis de conducere.

Citeste si: Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia la fiul său: „Mamă, adu-mi ceva de mâncare că nu mai pot de foame și n-am timp să mă mai duc să mănânc.”- kfetele.ro

Citeste si: Crima din Sibiu! Tânărul de 24 de ani şi-a recunoscut fapta. Motivul pentru care şi-a ucis iubita cu sânge rece. Victima i-ar fi salvat în trecut viața agresorului- radioimpuls.ro

Citeste si: SURPRIZĂ TOTALĂ! Dosarul olandezului pedofil care a șocat România se judecă și după sinuciderea lui! EXCLUSIV

Fata din Vaslui, violată de 7 băieți, mesaje de dragoste de la actualul iubit

Lucurile au intrat pe făgașul normal, iar lumea din sat pare că a uitat de povestea care i-a scandalizat pe cei mai mulți dintre ei.

Dovadă stau postările Ralucăi de pe conturile de socializare. Fata este activă în mediul online, iar prietenul ei îi face mereu declarații de dragoste.

De altfel, tânărul încă de la începutul relației nu a fost interesat de trecutul ei dureros, astfel încât a acceptat să ducă o viaţă alături de o persoană care a fost intens judecată în mediul online, dar şi în viaţa reală. Cei doi au mers în vacanțe împreună, postează poze în care-și arată fericirea. Într-un filmuleț publicat recent de Raluca pe contul ei de Facebook, iubitul ei trage aer dintr-un balon cu heliu și îi spune cu o voce pițigăiată că o iubește.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si