Doctorul Sylvia Hoișie, ”mama” Polidinului, se va vaccina împotriva Coronavirus. Ce decizie a luat la cei 93 de ani

Sylvia Hoișie, ”mama” Polidinului a transmis că se va vaccina împotriva COVID-19. Femeia a vorbit despre pandemiile dispărute și despre bolile copilăriei sau cele considerate incurabile care s-au năruit cu ajutorul vaccinurilor.

Author: Georgiana Balaban vineri 27 noiembrie 2020 , 09:28

sylvia hoișie despre vaccinul covid
Dr. Sylvia Hoișie a transmis că se va vaccina împotriva coronavirus.[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Dr. Sylvia Hoișie, în vârstă de 93 de ani, crede cu tărie în vaccinarea anti-coronavirus. Ea a făcut parte din echipa care a inventat vaccinul Polidin, dar şi vaccinul împotriva holerei.

Sylvia a declarat că un vaccin chiar dacă este făcut într-un timp atât de scurt nu înseamnă că este ineficient.

„Demonstrarea eficienţei unui asemenea vaccin este o chestiune de durată şi tocmai rapiditatea cu care s-a lucrat acum poate alimenta îndoielile multora. Dar avansul ştiinţei medicale poate garanta succesul unui vaccin preparat chiar şi atât de repede, faţă de standardele obişnuite.” a transmis medicul pentru adevărul.ro.

De asemenea, doctorul Sylvia Hoișie a adăugat: „Nu una, ci trei companii au solicitat la autoritatea medicală americană autorizarea, după care vaccinurile ar trebui autorizate şi de autoritatea medicală europeană ca să ajungă la noi. Responsabilitatea acestor autorităţi este uriaşă, deoarece este vorba de o chestiune de sănătate publică, de siguranţa a milioane de oameni de prezumtivi consumatori ai vaccinului. Adăugaţi aici vaccinurile, aflate şi ele într-o fază foarte avansată de elaborare sau chiar deja folosite, în China, Rusia şi India.”.

Citeste si: O româncă ce s-a vaccinat contra Covid 19 rupe tăcerea! Cum se simte după vaccin

Citeste si: O altă țară lucrează pentru vaccinul anti-COVID

Celebrul doctor a povestit cum timp de șase

ani de zile s-au chinuit să prepare vaccinul Polidin. După ce au obținut preparatul au decis să-l testeze între ei, ea și colegii de muncă având vârste cuprinse între 25 și 26 de ani. „Toate reacţiile au fost bune. Şi aşa am primit dreptul de a-l produce, în primăvara lui 1966.” a zis Sylvia Hoișie.

Întrebată ce părere are despre vaccinul rusesc, Sylvia a replicat: „În comparaţie cu ceea ce se ştie despre vaccinurile propuse de companiile din SUA şi Marea Britanie, la un pas de autorizare, despre

vaccinul rusesc informaţiile sunt mai discrete. Dar institutul care l-a lucrat este unul cu mare prestigiu în cercetarea medicală. Nu-mi vine să cred că autorii săi ar fi putut pune în circulaţie un vaccin ineficient, cu atât mai puţin unul dăunător sănătăţii oamenilor. Sigur că şi în acest caz s-a lucrat neobişnuit de repede, dar timpul ne va lămuri mai bine dacă efectele sale sunt sau nu benefice.”.

Doctorul Sylvia Hoișie de la Polidin îndeamnă omenirea să se vaccineze împotriva Sars-Cov-2

Hoișie a afirmat că vaccinul întotdeauna a câștigat lupta cu orice boală sau pandemie apărută în trecut. Așadar, femeia a mărturisit că se va vaccina sigur împoriva temutului virus. Doctorița a vorbit și despre reacțiile adeverse care pot să apară după imunizarea cu anti-coronavirus: „La vaccinurile propuse anti-COVID încă nu ştim mare lucru despre reacţii, deşi suntem asiguraţi de producători că ele se menţin în limite absolut acceptabile.

Reacţii adverse nu sunt excluse nici după un an, doi, cinci şi chiar mai mult de la administrare. Depinde de constituţia fiecăruia.”.

sylvia hoișie despre vaccinul covid
Dr. Sylvia Hoișie de la Polidin.[Sursa foto: adevărul.ro]

Dr. Hoișie a transmis clar că pandemia COVID-19 va lua sfârșit abia după ce se va vaccina majoritatea populației. Până atunci, însă, medicul a recomandat respectarea măsurilor recomandate de autorităţile medicale, inclusiv după începerea unei vaccinări în masă.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Care este greșeala pe care toți șoferii o fac? Ordinea trecerii în intersecție Care este greșeala pe care toți șoferii o fac? Ordinea trecerii în intersecție
spotmedia.ro
Confruntarea dintre Florin Cîțu și Ludovic Orban, dinamita care aruncă în aer... Confruntarea dintre Florin Cîțu și Ludovic Orban, dinamita care aruncă în aer susținerea publică a liberalilor
spotmedia.ro
Direcțiile de sănătate publică, învinse de pandemie. Au ratat testarea, informarea... Direcțiile de sănătate publică, învinse de pandemie. Au ratat testarea, informarea oamenilor și raportarea deceselor
b1.ro
Ce a găsit o femeie pe plaja Debarcader, din Eforie Nord. A mers imediat la Poliție! Ce a găsit o femeie pe plaja Debarcader, din Eforie Nord. A mers imediat la Poliție!
infoactual.ro
A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului: Am găsit-o pe Elodia! A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului: Am găsit-o pe Elodia!
infoactual.ro
Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă” Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si