Tânărul din Buzău care şi-a ucis prin incendiere fosta iubită, condamnat definitiv la 24 de ani de închisoare

Tânărul din Buzău care şi-a ucis, în februarie 2019, prin incendiere, fosta iubită a fost condamnat definitiv la 24 de ani de închisoare.

Catalina Popa, vineri 23 octombrie 2020 , 14:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Crima care a șocat România

Curtea de Apel Ploieşti a respins apelurile părţilor în dosarul tânărului din Buzău care şi-a ucis foarta iubită prin incendiere, sentinţa fiind definitivă.

Astfel, rămâne valabilă decizia din ianuarie 2020 a magistraţilor Tribunalului Buzău, care l-au condamnat pe Cosmin Dan la 24 de ani de închisoare şi la plata unor daune în sumă totală de 160.000 de euro către părinţii victimei.

Citeste si: Carmen Șerban se înscrie și ea în rândul celor care contestă măsurile guvernului: ”Îl felicit pe Dan Bitman pentru atitudine și sunt de acord cu tot ce spune! Cifrele sunt umflate!”

Citeste si: VIDEO - Accident la limită. Mașinile arată ca strivite de buldozer

În plus, profilul genetic al lui Cosmin Dan va fi introdus în Sistemul Naţional de Date Genetice, o bază de date informatizată, conţinând date despre persoane condamnate definitiv sau suspecţi de infracţiuni grave.

În dimineaţa zilei de 23.02.2019, tânărul Cosmin Dan din Buzău a mers în apartamentul fostei sale iubite, Valentina Nica, de 21 de ani, şi, în urma unui conflict în care a şi lovit-o, a aruncat cu benzină dintr-o sticlă în dormitorul în care tânăra se afla şi a aprins focul cu o brichetă.
În apartament se mai aflau şi alţi tineri, care au fugit alături de agresor, în timp ce fata striga după ajutor.

Valentina Nica a fost găsită carbonizată de pompieri.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si