Peste 151 de companii din 10 ţări vor oferi, în perioada 23 – 26 februarie, la ediția de primăvară la Târgul de Turism al României, vacanţe la preţuri reduse, dar şi promoţii speciale la vacanţe de lux. 

Pachete reduse la jumătate de preț

Evenimentul se desfășoară la Romexpo, în pavilionul B2 al Centrului Expozițional. 

Cele 10 ţări participante sunt: Bulgaria, Cipru, Egipt, Grecia, Israel, Moldova, Polonia, România, Turcia şi Ungaria.

Citește și: Înscrieri clasa pregătitoare 2023-2024: Calendarul etapelor pe care trebuie să le parcurgi

Timp de patru zile, vizitatorii târgului pot achiziționa pachete turistice reduse chiar și la jumătate de preț, iar unele reduceri ajung până la 64%.  

"Reprezentanţii industriei turismului au venit la ROMEXPO cu servicii complete de cazare şi transport către destinaţii din întreaga lume pentru ca vizitatorii să aibă parte de experienţe memorabile. Îi aşteptăm la Târgul de Turism al României să planificăm împreună următoarea călătorie”, transmite Oana Netbai, PR Romexpo.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Se scumpesc vacanțele pe litoralul românesc. Ce trebuie să faci pentru reduceri de 50%

Agențiile au pregătit pachete turistice reduse cu până la 40% și pentru perioada Paștelui, iar cei care vor să se asigure din timp că își petrec concediul de vară într-o destinație de vis, pot beneficia de o reducere de până la 50% pentru un sejur achiziționat la târgul de turism.

Care este programul de vizitare

Pe lângă destinațiile din străinătate, agențiile de turism au și o gamă largă de oferte pentru litoralul românesc. Cei interesați își pot petrece mini-vacanța de 1 Mai într-o stațiune din România, dar pot alege și un pachet de tipul demi-pensiune pentru concediul de vară cu un discount de până la 40%.

Citește și: VIDEO- Elevii din București și alte 29 de județe intră în vacanță vineri. Când se întorc la școală

Târgul a fost deschis chiar de Ministrul Turismului care a făcut un tur complet și a verificat ofertele de pe piață.

Citește și: Liga Studenților nu e de acord cu eliminarea vacanței de Paști din anul școlar 2023-2024. Reprezentanții cer demisia ministrului Educației

Programul de vizitare este între orele 10:00 – 18:00 în zilele de joi, vineri şi sâmbătă şi între 10:00 – 16:00, duminică, 26 februarie. Accesul este gratuit.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si