VIDEO - Schimbare de ultim moment pentru Gheorghe Dincă. „Monstrul” din Caracal s-a pocăit

Gheorghe Dincă se căiește pentru faptele sale și a ales calea credinței. Bărbatul a ales să se pocăiască după faptele comise în trecut.

Author: Georgiana Balaban joi 23 februarie 2023 , 16:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Dincă a cerut să fie pocăit   în închisoare, însă cererea i-a fost respinsă ulterior. Bărbatul a decis să se schimbe total și spune că este o altă persoană.

El a fost botezat în Penitenciarul din Craiova, pe data de 19 februarie.

Citește și: Gheorghe Dincă, scrisoare șocantă din închisoare: „Trăiește. Eu mă rog mereu să apară"

„Monstrul” din Caracal s-a pocăit în cadrul Penitenciarului de Maximă Securitate din Craiova, acolo unde își petrece detenția. Deși nimeni nu s-ar fi așteptat, după faptele sale, el pare că s-a apropiat de Dumnezeu și a arătat că s-a schimbat.

Gheorghe Dincă se căiește pentru faptele lui

Dincă a devenit renumit în urma dispariției celor două fete: Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

El a fost arestat în 2019 după ce a ucis o tânără și era suspect pentru dispariția unei alte adolescente. Ulterior au apărut în dosare mai multe fapte ale sale. În septembrie 2022 a primit condamnare definitivă de 30 de ani. Acesta își ispășește pedeapsa în Penitenciarul de Maximă Securitate din Craiova și pare că atitudinea lui s-a schimbat.

Bărbatul vrea să se apropie de Dumnezeu, în urma istoricului pe care îl are în spate. Astfel că a decis să ceară botezul pentru a se pocăi. Grupul de creștini a fost solicitat pentru a-i face botezul în apă în urmă cu șase luni, dar l-au refuzat pentru că nu erau siguri. Își doreau ca totul să fie după voia Domnului.

Citeste si: O mamă din Ucraina, care s-ar afla în depresie postnatală, și-a aruncat copilul pe geam, de la etajul cinci. Bebelușul a murit la spital- kanald.ro

Citeste si: Cum se înțelege Maria Cârneci cu soția fiului ei? „O fată pe care nu o consider noră”- wowbiz.ro

Pe 19 februarie 2023 a avut loc un botez în Penitenciarul din Craiova. Astfel, au fost primiți încă 7 bărbați, printre care se afla și Gheorghe Dincă în apa botezului și s-au pocăit.

Citește și: Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare

„Monstrul” din Caracal vrea să demonstreze că și-a schimbat comportamentul și afirmă că a reușit să se elibereze de greșelile trecutului și să regrete cele întâmplate.

Citește și: Gheorghe Dincă, interviu din pușcărie

Citeste si: „Nu-ți pui un clește de plastic, când noi ni-l punem atunci când mergem să spălăm vase sau să măturăm pe jos, doar acolo îți pui moțul ăla în cap.” Oana Roman a desființat-o pe Carmen Iohannis- kfetele.ro

Citeste si: Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, dezvăluiri neașteptate despre artistă:”Lumea a judecat-o foarte greșit, fără să se știe motivul. Vrea copii”- radioimpuls.ro

„Nu am cedat din cauza insistențelor lui, fiindcă el, bazat pe cazul tâlharului de pe cruce, care nu a fost botezat și totuși Isus l-a primit în RAI, el a renunțat să mai insiste, dar schimbarea atitudinii lui și comportamentul lui, ne-au convins că Dumnezeu s-a atins de el, fapt care a produs nașterea din nou!

Împreuna cu un grup de 14 frați (slujitori și cântăreț) ne-am deplasat împreună în incinta Penitenciarului de Maximă Siguranță, unde Dumnezeu a primit încă 8 persoane în Împărăția Cerurilor! A fost un timp de vis, ceva unic, înălțător, binecuvântat, greu de descris”, a fost mesajul creștinilor.

Citește și: Cine este procuroarea menționată de Gheorghe Dincă în blestemele sale. Moartă în casă și cu mâinile roase, așa a fost găsită femeia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si