Tăriceanu: BEC a decis că Mircea Diaconu nu are dreptul la reprezentanţi în secţiile de votare. Doamna Dăncilă, atât de tare vă sperie candidatul nostru? Când sapă groapa altuia, "orice om să-i fie frică"

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, afirmă că Biroul Electoral Central (BEC) a decis că Mircea Diaconu, candidatul susţinut de ALDE şi PRO România, "nu are dreptul la reprezentanţi în secţiile de votare". "Înţeleg că Mircea vă suflă-n ceafă în sondaje, dar, doamna Dăncilă, atât de tare vă sperie candidatul nostru încât sunteţi gata să transformaţi PSD la loc în FSN?", spune Tăriceanu, care îi trasmite lui Dăncilă: "când sapă groapa altuia, «orice om să-i fie frică»".

Author: K.B. sâmbătă 28 septembrie 2019 , 16:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Ieri Biroul Electoral Central, în dispret faţă de lege şi de realitatea politică, a decis că Mircea Diaconu, candidatul susţinut de ALDE şi de Pro România, nu are dreptul la reprezentanţi în secţiile de votare. Iar fără reprezentanţi, orice candidat important este lăsat fără minima protecţie în faţa tentaţiei aranjamentelor de culise", afirmă Călin Popescu Tăriceanu, sâmbătă, într-o postare pe Facebook.

El spune că se vorbeşte permanent de competiţie onestă, de dreptul neîngrădit la vot, "dar facem tot posibilul să «aranjăm» o procedură cât mai netransparentă şi mai nedemocratică, una care să-i avantajeze pe «ai noştri» în detrimentul «altora»".

Citeste si: Viorica Dăncilă s-a întâlnit cu reprezentanţii comunităţii româneşti din New York: Pledez pentru încredere într-un viitor pe care să îl construim împreună, la care să participe românii de acasă şi dumneavoastră, cei de aici

Citeste si: Metallica a anulat turneul din Australia şi Noua Zeelandă, după ce Hetfield a fost internat la dezintoxicare

"Înţeleg că Mircea vă suflă-n ceafă în sondaje, dar, doamna Dăncilă, atât de tare vă sperie candidatul nostru încât sunteţi gata să transformaţi PSD la loc în FSN? Vreţi să vă înlăturaţi competitorii prin orice mijloace, doar-doar veţi prinde salvatorul tur doi? Am să vă spun doar atât, dumneavoastră

şi celorlalţi complici la această mârşăvie electorală, că nu am altfel cum să-i spun: când sapă groapa altuia, «orice om să-i fie frică»! Nu de alta, dar s-ar putea să ajungă chiar el/ea în fundul acesteia", adaugă Tăriceanu.

Biroul Electoral Central a anunţat, vineri, că 14 candidaturi au rămas definitive pentru alegerile prezidenţiale, tragerea la sorţi a ordinii pe buletinele de vot urmând a avea loc sâmbătă.

Citeste si: Ce se întâmplă cu pensia dacă ești bărbat. Vezi noile reguli la care sunt supuși pensionarii

Citeste si: Klaus Iohannis este primul pe buletinele de vot la alegerile prezidențiale. Pe ce poziție se situează Premierul Viorica Dăncilă


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si