VIDEO|Duhovnicul Mănăstirii Durău: „Te vaccinezi, ți-ai semnat condamnarea la moarte. Să nu vă otrăviți copiii!”

Teodosie Paraschiv a făcut declarații neașteptate. Duhovnicul Mănăstirii Durău este împotriva vaccinării anti-COVID-19. Acesta spune că cine se vaccinează își semnează condamnarea la moarte.

Author: Georgiana Balaban miercuri 27 octombrie 2021 , 17:04

teodosie-paraschiv-mesaj-anti-vaccinare

Călugărul Teodosie Paraschiv.

[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Duhovnicul Mănăstirii Durău îndeamnă oamenii să nu se vaccineze împotriva Sars-Cov-2. El a ținut mai multe predici şocante în faţa enoriaşilor, în care a vorbit despre existența unui Guvern Mondial creat de

extratereștri. De asemenea, afirmă că oamenii sunt controlați prin vaccinuri, deoarece li se introduc cipuri în organism.

Citeste si: Cine a fost Sfantul Mare Mucenic Dumitru, Izvoratorul de Mir. Crestinii il sarbatoresc in fiecare an pe 26 octombrie

„Te vaccinezi, ți-ai semnat condamnarea la moarte. Să nu vă otrăviți copiii! Biserica nu trebuie să facă propagandă pro-vaccin, care este o campanie satanistă. Transumanismul este o mișcare care dorește crearea unui om nou, a unui om hibrid. Omul 2.0. Adică un om care să fie un fel de organism modificat genetic.

Cum se ajunge aicea? Prin ARN mesager care este injectat prin aceste așa zise vaccinuri.” Acestea sunt câteva dintre declaraţiile duhovnicului Mănăstirii Durău, Teodosie Paraschiv, din timpul predicilor din fiecare duminică, potrivit Reporter de Iași.

Citeste si: Prefectul Buzăului: ,,Moartea ne pândeşte în curtea spitalului. Suntem în război, pe front, cu arma la picior''

Predici șocante făcute de către duhovnicul Mănăstirii Durău

Potrivit jurnaliștilor, duhovnicul le vorbește constant credincioşilor despre Guvernul Mondial creat de extratereștri, despre controlul oamenilor prin cipurile din vaccin și despre magneții de la locul injecției.

Citeste si: Un bărbat din Sângeorz-Băi a vrut să curme viața soției sale, după care, și-a pus capăt zilelor, într-o magazie. Femeia a ajuns, cu ultimele puteri, la o stație de pompieri- kanald.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”- wowbiz.ro

Mai multe înregistrări au dezvăluit modul halucinant în care se desfăşoară predicile de duminică. De asemenea, preotul susţine că doar Dumnezeu oferă protecţie în faţa Covid.

teodosie-paraschiv-mesaj-anti-vaccinare

Duhovnicul Mănăstirii Durău.

[Sursa foto: google]

Teodosie Paraschiv vinde o carte și un CD cu toate aceste teorii ale conspirației, fix la ușa bisericii. Acesta îi invită pe oameni să citească despre cum OMS va eutanasia 95% din populația întregii lumi. Practic, scopul ar fi „reducerea masivă a populației de pe Pământ și instalarea unui Guvern mondial".

În CD-ul invocat există și o scurtă prezentare a lui Teodosie Paraschiv, potrivit sursei citate. Acesta a absolvit Institutul Teologic Universitar din Sibiu în anul 1989 unde a urmat și cursurile de doctorat: ''În perioada 1989 – 2005, a lucrat în administrația bisericească, mai întâi ca funcționar administrativ, apoi ca secretar și consilier eparhial. În această perioadă a coordonat lucrările de pe șantierul Centrului Cultural-Pastoral «Sf. Daniil Sihastru» de la Durău (1992-1995), a fost director general al Fabricii de cherestea «Sf. Troiță» de la Mănăstirea Neamț (1996-1999), a îndrumat activitatea Postului de radio «Trinitas» în calitate de director tehnic (1999-2001), a coordonat Departamentul de Producție multimedia al Arhiepiscopiei Iașilor (2001-2005)''. De asemenea, se pare că are unul dintre cele mai mare grade din călugărie.

Citeste si: Un preot de 46 de ani și soția sa au murit de coronavirus. Doi copii au rămas orfani: "Mama, nu ai vrut să-l lași singur pe tati în ceruri"

Ce spune BOR în privința predicilor controversate ale lui Teodosie

Reacția Bisericii Ortodoxe Române nu a întârziat să apară. Reprezentanții BOR se îndepărtează de poziţia duhovnicului Mănăstirii Durău cu privire la pandemie şi vaccin, prin intermediul unui comunicat:

„Asemenea mesaje razna la realitate, toxice pentru organismul comunitar confruntat acum cu efectele tragice ale antivaccinismului alimentat de conspiraționism apocaliptic și esențialmente anticreștine, compromit grav nu doar persoanele care le debitează iresponsabil, ci și pe cei ce le răspândesc în diverse medii. Efectul lor este unul total smintitor.

Biserica dezavuează ferm aceste mesaje absurde care nu au nicio legătură cu realismul autentic creștin, cu iubirea de semeni, ci doar cu sfidarea unei realități imediate îmbibate de suferință și moarte.

Citeste si: Sarah Dumitrescu s-a fotografiat nemachiată. Cum arată fiica Anamariei Prodan complet naturală- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO Pique, etichetat din nou drept cel mai neglijent părinte! Fostul iubit al Shakirei l-a uitat pe fiul sau cel mic, Sasha, într-un magazin- radioimpuls.ro

Centrele eparhiale de care aparțin aceste persoane care își permit să transmită mesaje publice para-bisericești în nume personal, au datoria să intervină punctual și să sancționeze derapaje impardonabile ce afectează profund nedrept imaginea Bisericii Ortodoxe, cea mai implicată caritabil instituție din România în această perioadă de pandemie.

Poziția Bisericii Ortodoxe Române a fost și rămâne una exemplar echilibrată de realism și deplin favorabilă vaccinării recomandate de medici, al căror sfat trebuie să îl urmăm fiecare în parte.''

Citeste si: Calendar Creștin Ortodox NOIEMBRIE 2021. Marile sărbători ale lunii noiembrie

„Și instaurarea, după cum știți, a lui Antihrist care este omul Diavolului. Toți mai marii lumii colaborează pentru instaurarea acestui Guvern mondial antihristic și anticreștin'', a mai spus Teodosie Paraschiv într-una dintre cuvântări.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si