Tichete electronice pentru 300.000 de pensionari. Anunțul făcut

Guvernul României a anunțat un nou ajutor pentru 300.000 de români, sub forma tichetelor electronice de masă caldă.

Alex Dumitrescu, joi 16 iulie 2020 , 19:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Avem în vedere persoanele în vârstă de peste 75 de ani, cu pensia până în 704 lei, pensia socială, urmează să beneficieze de acest tichet de masă pe suport electronic în valoare de 180 de lei pe lună. Sunt 300.000 de beneficiari.

 

Noi încercăm, prin negocierea cu Comisia, să continue și în perioada următoare de programare. Vom propune să scădem vârsta, astfel încât să avem în vedere cât mai multe persoane”, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, în ședința de Guvern.

Fonduri europene până la 31 decembrie

„Şedinţa de astăzi este destinată adoptării actelor normative de implementare a programului economic Reclădim România. După cum bine ştiţi, măsurile prevăzute în program, multe dintre ele, trebuie adoptate sub formă de ordonanţă de urgenţă, sub formă de hotărâri de Guvern, memorandumuri, şi ne-am angajat ca toate actele normative să fie adoptate într-un decurs de 30 de zile.

Pentru astăzi vreau să vă pun câteva măsuri din program pentru care trebuie să ne apropiem de finalizare, OUG privind unele măsuri pentru aprobarea Programului Naţional de racordare a populaţiei şi consumatorilor non-casnici la reţeaua inteligentă de distribuţie a gazelor naturale”, a afirmat Ludovic Orban.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si