Timișoara este primul oraș în care este introdusă carantina de weekend. Locuitorii vor circula doar cu declarație

Timișoara intră scenariul roșu, și devine primul oraș în care va fi aplicată carantina de weekend. De asemenea, locuitorii vor trebui să aibă la ei și declarația pe proprie răspundere.

Author: Diana Bostan miercuri 22 septembrie 2021 , 15:19

Carantina de weekend Timișoara

Restricții Timișoara

[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Timișoara este primul oraș care intră în scenariul roșu, unde carantina de weekend se va aplica la sfârșit de săptămână.

Carantină de weekend pentru timișoreni

Astăzi, membrii Comitetului pentru Situații de Urgență Timiș, au luat hotărârea ca în Timișoara să fie impuse o serie de restricții, după ce numărul cazurilor de infectare cu COVID-19 a crescut.

Carantina de weekend a fost introdusă la Timișoara. Timișorenilor le este interzisă circulația pe timp de noapte în intervalul 20:00-05:00, de vineri până duminică.

Citeste si: Valul 4 a umplut spitalele de tineri și copii. Reacția medicilor: „De frică, evită sa meargă la doctor...”

Cei ce vor să iasă, o vor face doar în baza declarației pe propria răspundere

26 de localități din județul Timiș intră în scenariul roșu, ținând cont că pragul de patru la mia de locuitori a fost depășit.

Se suspendă și activitatea sălilor de sport sau fitness.

La nivelul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, s-a discutat inclusiv acea metodologie de trecere a pragului de 6 la mia de locuitori, care interzice activitatea evenimentelor private.

Citeste si: Scenariu roşu Bucureşti: Ce restricţii se impun în septembrie 2021


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Dr. Adrian Marinescu, despre Omicron după sărbători în România: „Trebuie să fim mai... Dr. Adrian Marinescu, despre Omicron după sărbători în România: „Trebuie să fim mai echilibraţi”
spotmedia.ro
O gumă de mestecat ar putea împiedica transmiterea Covid O gumă de mestecat ar putea împiedica transmiterea Covid
spotmedia.ro
Reţeta perfectă pentru cea mai bună îmbrățișare Reţeta perfectă pentru cea mai bună îmbrățișare
b1.ro
Relația dintre Irina Tănase și Liviu Dragnea, distrusă de un bărbat din Galați. Cine... Relația dintre Irina Tănase și Liviu Dragnea, distrusă de un bărbat din Galați. Cine este presupusul amant al blondinei
infoactual.ro
Previziunile lui Nostradamus îngrozesc. Anul în care începe Al Treilea Război Mondial Previziunile lui Nostradamus îngrozesc. Anul în care începe Al Treilea Război Mondial
infoactual.ro
Urmează 13 ani cruciali. Carmen Harra: În calendarul mayaş se spune că e sfârşitul lumii Urmează 13 ani cruciali. Carmen Harra: În calendarul mayaş se spune că e sfârşitul lumii
evz.ro
Ultimele cuvinte pe care Liviu Dragnea i le-a spus Irinei. Mulți o suspectau, dar acum... Ultimele cuvinte pe care Liviu Dragnea i le-a spus Irinei. Mulți o suspectau, dar acum nu mai e niciun dubiu
doctorulzilei.ro
Simptomele long covid și cât de periculoase sunt pentru sănătatea pacientului Simptomele long covid și cât de periculoase sunt pentru sănătatea pacientului
romaniatv.net
Iată cine e presupusul amant al Irinei Tănase. El este tânărul pentru care Liviu... Iată cine e presupusul amant al Irinei Tănase. El este tânărul pentru care Liviu Dragnea și-a luat bagajele și a plecat!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si