Totul s-a petrecut pe DN3, în afara municipiului Călărași. În seara zilei de 30 iulie, poliţiştii Serviciului Rutier au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, de 25 de ani, din municipiul Timişoara.  

Tinerii au consumat cocaină și cannabis

Acesta a fost testat cu aparatul Drug-test, rezultatul fiind pozitiv la THC-5 (cannabis) şi cocaină. În urma acestui fapt, tânărul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge şi urină.

Potrivit oamenilor legii, după efectuarea tuturor procedurilor, tânărul a plecat, iar la volanul maşinii s-a urcat pasagera. Este vorba despre o tânără, în vârstă de 26 de ani, tot din municipiul Timişoara.

Citeste si: Mare atenție pentru cei care pleacă în vacanţă în Bulgaria. Recomandările MAE şi pentru cei care merg în Grecia sau Turcia

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

La scurt timp, pe strada Prelungirea Sloboziei, din municipiul Călăraşi, maşina a fost trasă din nou pe dreapta, pentru control, iar la testarea cu aparatul Drug-test, fata a iesit pozitivă la THC-5 (cannabis).

Polițiștii au deschis dosare penale pe numele tinerilor.

Mai multe testări în acest weekend

În weekend, poliţiştii Serviciului Rutier şi ai Biroului Rutier au desfăşurat o razie pe şosele pentru prevenirea conducerii de vehicule sub influenţa alcoolului sau a unor substanţe psihoactive.

Poliţiştii au oprit pentru control peste 300 de vehicule, conducătorii auto fiind testaţi cu aparatele etilotest şi drug-test.

Citeste si: Incendiu la acoperișul unei fabrici de prelucrare a laptelui din Mizil

În urma activităţilor, au fost aplicate 134 de sancţiuni contravenţionale, totodată fiind reţinute 18 permise de conducere şi retras un cerificat de înmatriculare. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si