Tragedie în județul Gorj: un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Scoarţa, aflat la volanul unui autoturism pe care îl conducea către Târgu Jiu, a pierdut controlul direcţiei, iar maşina a pătruns pe contrasens şi s-a izbit violent de unei alte mașini.

Înainte de a se urca la volan, șoferul de doar 18 ani a consumat băuturi alcoolice, având o alcoolemie de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din păcate, doi tineri au murit pe loc în urma accidentului provocat de șoferul băut.

Citeste si: Tzancă Uraganu- în mijlocul protestelor din Ploiești: „Fac apel la colegii mei, să strângă oameni cum am strâns și eu. Vrem dreptate!”

Mașina s-a răstunat de mai multe ori

În urma impactului, autoturismul a fost scos în afara părții carosabile și s-a răsturnat de mai multe ori.

În urma accidentului din Bălăneşti, doi tineri, în vârstă de 16 şi 18 ani au murit pe loc, iar alţi doi tineri de 17 ani, toţi din comuna Scoarţa, au fost răniţi şi au ajuns la spital.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

AL doilea șofer implicat în accident avea 41 de ani și nu consumase băuturi alcoolice, informează Gorj Express.

accidnet gorj
În urma accidentului din Bălăneşti, doi tineri, în vârstă de 16 şi 18 ani au murit pe loc, iar alţi doi tineri de 17 ani, toţi din comuna Scoarţa, au fost răniţi şi au ajuns la spital.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un tânăr de 18 ani, din comuna Scoarța, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Bălănești, din direcția comunei Scoarța către municipiul Târgu Jiu, într-o curbă la dreapta ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din comuna Prigoria, după care s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma impactului a rezultat decesul a doi tineri de 16 și 18 ani și rănirea altor doi tineri de 17 ani, toți din comuna Scoarța, pasageri în autoturismul condus de tânărul de 18 ani, și rănirea unui bărbat, de 31 de ani, din comuna Prigoria, pasager în celălalt autoturism.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto de 18 ani și negativ pentru bărbatul de 41 de ani ”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

În urma accidentului tragic, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si