Vineri după-amiază, un imobil cu opt etaje s-a prăbușit în oraşul Changsha. În imobil se aflau un hotel, mai multe apartamente şi un cinema. 

La sfârşitul zilei de sâmbătă, cel puţin 23 de persoane erau imobilizate, în timp ce alte 39 nu puteau fi contactate, le-a spus primarul din Changsha, Zheng Jianxin, jurnaliştilor. Niciun deces nu a fost anunţat până în prezent.

Citeste si: Președintele ucrainean Volodimir Zelenski: „În Donbas, ocupanţii fac tot posibilul pentru a elimina orice viaţă din acest teritoriu''

Cinci persoane au fost salvate din structura prăbușită

Autorităţile oraşului susţin că cinci persoane au fost salvate în cursul nopţii din structura prăbuşită.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Salvatorii încearcă în continuare să-şi croiască drum printre dărâmături. Ei au utilizat un fierăstrău circular pentru a degaja mai mulţi supravieţuitori.

Au fost difuzate imagini cu pompierii care au tăiat o bucată de beton şi metal, în timp ce salvatorii strigau pentru a încerca să comunice cu supravieţuitorii.

Acest gen de catastrofe sunt frecvente în China

O explozie provocată de o scăpare de gaz a provocat prăbuşirea unui imobil în oraşul Chongqing, situat la circa 1.700

vest de Shanghai, provocând moartea a peste zece persoane.

Acest gen de catastrofe sunt frecvente în China, din cauza nerespectării regulilor de siguranţă şi a delăsării serviciilor care trebuie să vegheze la buna lor aplicare.

Citeste si: Emmanuel Macron, discuție telefonică cu Volodimir Zelenski. Ce i-a promis acestuia

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si