Tânărul mersese pe lacul Țaga Mare din județul Cluj pentru a se relaxa și să se mai răcorească din cauza caniculei. În timp ce înota, la un moment dat bărbatul s-a îndepărtat semnificativ de mal și nu a mai fost văzut. Atunci au fost alertați pompierii.

Citeste si: Primele victime ale caniculei în România. Medicii nu au mai putut face nimic

"La data de 29 iunie a.c,

Poliţia Municipiului Gherla- Secţia 7 Poliţie Rurală a fost sesizată prin apelul unic 112, despre faptul că un bărbat de 33 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, care înota într-un lac din comuna Ţaga s-ar fi îndepărtat la un moment dat de restul grupului şi nu a mai fost văzut. Au fost demarate operaţiuni de căutare, iar în cursul zilei de azi, în jurul orei 11,30, a fost găsit cadavrul bărbatului. A fost transportat la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului", se precizează într-un comunicat transmis, joi 30 iunie, de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit după o zi de căutări

Conform reprezentanților IPJ Cluj, pentru asigurarea cadrului legal necesar efectuării verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Tragedie în Cluj: Un tânăr a murit înecat lacul Țaga Mare. Scafandri l-au găsit după o zi întreagă de căutări

Tragedie în Cluj: Un tânăr a murit înecat lacul Țaga Mare. Scafandri l-au găsit după o zi întreagă de căutări

[Sursa foto: ISU Cluj]

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul Cristinei, românca găsită moartă în apartamentul său din Italia. Soțul femeii, principalul suspect al poliției a fost eliberat

Căutările tânărului în vârstă de 33 de ani în lacul Ţaga Mare au fost reluate, joi la orele dimineții, iar la misiunea de căutare au participat şi trei scafandri de la Salvamont.

"Folosind sonarul de pe barca de căutare-salvare, echipajele au identificat în lac corpul unui bărbat. În cele din urmă, acesta a fost recuperat de scafandrii de la Salvamont", au transmis şi reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

Citeste si: Poliția a arestat șase suspecți, printre care și un român, în cazul furtului din casa lui Verratti din Ibiza


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si