Tragedie în Italia: O mașină fără șofer a omorât un copil de 4 ani

Un băiețel în vârstă de 4 anișori a fost ucis, iar alți cinci copiii au fost răniți, după ce o mașină fără șofer a intrat din plin în gardul unei grădinițe.

Author: Diana Bostan joi 19 mai 2022 , 13:31

italia

Accident Italia

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Un accident devastator a avut loc în Italia, în suburbia Pile din L'Aquila, după ce o mașină fără șofer a dărâmat gardul unei grădinițe și a intrat din plin în curte. Un copil de 4 anișori a murit

în drum spre spital, iar alți cinci copiii au suferit răni grave.

O mașină fără șofer a omorât un copil

Mașina fără șofer a fost parcată pe un drum în pantă și a luat-o la vale, iar mai apoi a distrus gardul grădiniței, unde se aflau copilașii care se jucau în curte, printre caruselele din plastic și tobogane.

Citeste si: VIDEO- Se schimbă din nou Codul Rutier. Măsuri mai blânde pentru șoferii vitezomani sau agresivi

Potrivit agenției ANSA, în momentul în care mașina a intrat în gardul grădiniței, în curte se aflau peste 12 copilași. Șase dintre aceștia au fost răniți de autovehicul, printre care și un băiețel de 4 anișori, care a murit în drum spre spital. Medicii de pe ambulanță au încercat să-i salveze viața copilașului, însă, din nefericire, nu au mai putut face nimic. Ceilalți cinci au fost grav răniți, iar o fetiță dintre aceștia a avut un prognostic rezervat.

În oraș a fost declarată zi de doliu

Proprietara mașinii este cercetată pentru omor rutier, iar pe băiețelul de 4 anișori, care a fost spulberat de mașină, îl chema Tomasso.

Familia copilului este împietrită de atâta durere. Casa băiețelului se află la doar o sută de metri de unde a avut loc cumplitul accident.

Citeste si: El este Mihai, tânărul tată care s-a stins din viață în Italia, după ce a rămas blocat într-un container pentru haine

"Sunt profund întristat. Nu imi pot imagina durerea pe care o simt părinții copiilor răniți. Ca tată și ca reprezentant al instituțiilor sunt îngrozit. Este un accident cumplit și sperăm și ne rugăm ca bilanțul să nu se agraveze”, a declarat Pierluigi Biondi.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si