Trenulețul din parc a fost pus în funcțiune în urmă cu o lună și a costat 40.000 de euro. Trei fete au fost rănite și au ajuns la spital, potrivit unui comunicat transmis de Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița Năsăud.

Citeste si: Tragedie la Buzău: Un paraşutist militar a murit în timpul antrenamentelor

Acestea s-au ales cu multiple contuzii și au fost transportate la UPU pentru investigații amănunțite.
Trenulețul electric a fost pus în funcțiune la sfârșitul lunii iunie și a costat peste 200.000

de lei.

Citeste si: VIDEO| Doi copii au ajuns la spital după ce au căzut dintr-un carusel. Mama lor i-a însoțit în mașinărie, deși acest lucru nu era permis

Doi copii au ajuns la spital după ce au căzut dintr-un carusel

Doi copii din Craiova au ajuns la spital după ce au căzut din machetele unui carusel dintr-un parc de distracții. Cei mici s-au urcat în mașinărie împreună cu mama lor, deși accesul adulților nu este permis. Accidentul a avut loc în august 2021.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Craiova au primit o sesizare  în data de 7 august, printr-un apel la 112, în care erau anunțați, de către un bărbat de 36 de ani, despre faptul că, într-un parc din localitate, una din  machetele unui carusel s-a defectat.

Doi copii minori căzuseră de la aproximativ un metru înălțime.

"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit faptul că o femeie de 35 de ani, din Craiova, în timp ce se afla pe Aleea Stejarul dintr-un parc din localitate, ar fi

solicitat unui bărbat de 75 de ani, din Craiova, administrator al unei întreprinderi familiale să folosească echipamentul caruselului ce are ca scop activităţii recreative şi distractive.

Citeste si:  Copil de trei ani, mușcat de față de un câine, pe plaja din Mamaia Nord

Administratorul i-ar fi adus la cunoştinţă femeii faptul că, în conformitate cu instrucţiunile echipamentului de agrement, greutatea maximă admisă de machetă este de 40 de kilograme, iar accesul copiilor sub vârsta de trei ani este interzis”, se arată în comunicatul emis de IPJ Dolj.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si