Accesul va fi limitat în transportul în comun după 18 mai. Toți românii trebuie să afle asta

Primăria București a anunțat setul de reguli de circulație cu mijloacele de transport în comun, începând cu data de 18 mai. Călătorii vor fi nevoiți să respecte aceste reguli pentru a ajuta la oprirea răspândirii noului tip de coronavirus.

G.B., marți 05 mai 2020 , 18:21

transport în comun 18 mai
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Accesul va fi limitat în transportul în comun după 18 mai. Toți românii trebuie să afle noile reguli pentru a nu răspândi virusul covid-19.

Societatea de Transport București va scoate pe traseu, începând cu 18 mai, toate mașinile din parcul auto. Totuși, accesul în mijloacele de transport în comun se va face limitat, și doar cu respectarea unor măsuri de protecție și distanțare socială, potrivit Primăriei Capitalei.

Accesul va fi limitat în transportul în comun după 18 mai. Toți românii trebuie să afle asta

„Primăria Capitalei anunță că din 18 mai Societatea de Transport București va scoate în traseu toate autovehiculele din parcul auto circulant, astfel că transportul în comun va funcționa la capacitate maximă. Pentru siguranța călătorilor vă asigurăm că toate vehiculele sunt dezinfectate cu substanțe care distrug virusurile. STB dezinfectează și stațiile de așteptare, cu mobilierul aferent, aflate în administrarea sa”, a transmis Primăria, printr-un comunicat.

Citeste si: Încă 14 persoane infectate cu coronavirus au murit. Bilanţul a ajuns la 841

Citeste si: Magistraţi, după decizia CEDO în cazul Kovesi

Citeste si: Preot din judeţul Covasna, despre şcoala online: Copiii nu au pâine pe masă, nu au curent şi nu au haine, la ce să folosească tabletele?

Sfatul Primăriei este ca bucureștenii să își protejeze nasul și gura cu măști medicale, sau chiar confecționate din material de bumbac, dar și ochii, cu ajutorul ochelarilor de vedere sau de soare.

transport în comun 18 mai

„Accesul în mijloacele STB va fi limitat, călătorii vor putea ocupa numărul de scaune din autobuze, troleibuze, tramvaie, precum și un rând în picioare, respectând distanța regulamentară de 1,5 m. Urcarea călătorilor în autovehiculele STB se va face doar prin ușa din față, iar coborârea pe celelalte uși”.

„Pentru respectarea noilor reguli de acces în mijloacele de transport în comun, în punctele de transbordări masive și cu trafic intens, călătorii vor fi îndrumați la accesul în vehicule de către controlorii STB, sprijiniți de Poliția Locală”, a mai anunțat Primăria Capitalei.

Citeste si: Turistii testati pentru coronavirus la intrarea in statiunile de pe litoralul romanesc. Propunerea prefectului Constanta


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si