Trecutul neștiut al lui Philip de la Puterea dragostei. Ce făcea concurentul în urmă cu câiva ani

Philip Albu de la ”Puterea Dragostei” are din ce în ce mai mulți fani. Dar iată ce făcea el în urmă cu mulți ani și cum arăta. De nerecunoscut!

R.B., sâmbătă 29 februarie 2020 , 12:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Philip Albu de la ”Puterea Dragostei are acum 20 de ani. În fotografiile din urmă cu câțiva ani era de nerecunoscut! El a făcut mulți ani lupte la Federația Română de Kempo. Vă prezentăm câteva imagini cu el în premieră!

Philip Albu de la ”Puterea Dragostei”

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei s-a făcut de râs pe internet

Philip Albu de la ”Puterea Dragostei”

Cine este Philip de la „Puterea Dragostei”. Philip de la „Puterea Dragostei” care în prezent formează un cuplu cu Ligi, a fost fan al muzicii rock în copilărie, iar imaginile cu el sunt de nerecunoscut.

Citeste si: Iancu de la „Puterea Dragostei”, operație de urgență

Philip Albu de la ”Puterea Dragostei”

Philip Albu de la ”Puterea Dragostei”. În prezent, concurentul emisiunii difuzate pe Kanal D, este un tânăr chipeș cu tatuaje cu un corp bine lucrat după ani întregi în care a făcut lupte la Federația Română de Kempo.

Philip Albu de la ”Puterea Dragostei”

S-a aflat adevărul despre părinții lui Jador de la Puterea Dragostei

Jador de la Puterea Dragostei provine dintr-o familie numeroasă din Bacău. Află cu ce se ocupă părinții fostului concurent de la Puterea Dragostei!

Citeste si: Puterea Dragostei 29 februarie. Andreea Oprică a izbucnit în lacrimi, iar Berna o consolează: „O să vezi că o să întâlnești pe cineva...”

Fostul concurent a povestit de câteva ori că familia lui este una penticostală. Jador a făcut, în urmă cu un an, un vlog cu părinții lui la locul unde aceștia muncesc. ”Părinții mei au un magazin de pește, o Pescărie, în piața mare din Bacău. Cu asta se ocupă. Acum sunt după marfă”, a povestit Jador.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si